Sport

Nu le-a iesit nimic

Ciprian Fânaru
21 feb 2011 771 vizualizări
Politehnica Iasi - CSM Focsani 25 - 21 (15 - 9), in etapa a 17-a a Diviziei A de handbal masculin Formatia de handbal de liga secunda CSM Focsani a pierdut simbata pentru prima oara in acest an

Cei care le-au venit de hac au fost handbalistii de la Poli Iasi, care au reusit sa se impuna in partida disputata in sala LPS din capitala Moldovei. Elevii antrenorului Lucian Tucan nu au mai reusit sa mai puna inca o data piedica unei pretendente la promovare si care a inceput anul cu succese pe linie. Vrincenii au inceput mai slab meciul si s-au vazut condusi in permanenta de gazde. Caciuc, cel mai prolific jucator al iesenilor, s-a lovit de marcajul strins al trupei vrincene, dar coechipierii sai l-au "suplinit" cu brio, din pacate pentru noi. Elevii lui Costel Schender au razbunat astfel remiza din tur si esecul din toamna de la Focsani, 27 "" 27 si 24 "" 19. Echipa focsaneana se mentine pe locul al cincilea in clasament, dar distanta care o separa de formatiile din Iasi si Vaslui s-a marit la patru puncte. "A fost un meci in care nu am reusit sa ne comportam cum ar fi trebuit. Am ratat exagerat de mult in atac, iar in aparare ca niciodata parca am lasat multe spatii. Nu a iesit nimic, chiar daca am incercat mai multe variante in defensiva. A contat foarte mult si faptul ca am plecat la Iasi in dimineata zilei de disputare a partidei", ne-a spus antrenorul Lucian Tucan. Pentru CSM Focsani au jucat portarii Rusu si Closca si jucatorii de cimp Negrea (2), Popa (4), Gheorghe (3), Stan (3), Neata (4), Anca (1), Maftei (1), Necoara (1), Stancu, Voicu, Paroiu, Costache (2). In alt meci al etapei, "U" Bucovina II Suceava "" Stiinta MD II Bacau 34 "" 33. Etapa viitoare, pe 26 februarie, handbalistii Focsaniului vor juca pe teren propriu contra celor de la HC Vaslui. (Ciprian FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739371 zile, 13 ore, 30 minute, 16 secunde
Poate nu stiati dar s-a mai jucat un meci: HC Vaskui-LPS Piatra Neamt 40-24. Nu-i iumic, veti scrie saptamana viitoare despre vasluieni, dupa ce vom bate la voi.
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.