Sport

Mai bine in repriza secunda.

Cristi Irimia
4 mar 2005 881 vizualizări
Unirea Focsani - Poli Iasi 0 - 2 (0 - 1), ieri in al doilea amical jucat de echipa-fanion in acest an. Miine, de la orele 11.00, Unirea va evolua din nou acasa cu Gloria Buzau.


Panfil a aparat un penalty si a scos alte doua mingi grele, in repriza secunda


Stadion: "Milcovul I". Spectatori: 150.

Au marcat: M. Pacurar 27, R. Miclea 64

Au arbitrat: Marius Martis (prima repriza) / Ionica Serea (a doua repriza) - Danut Dumitriu, Lucian Sirbu.

Unirea: Panfil - I. Constantinescu (46 Bodoc), Dogaru, Dinu, Sararu (46 Braguta) - Ciuteanu, Vrabie (50 M. Ungureanu), P. Ioan (70 Covaci), M. Gheorghe (59 Botezatu) - M. Ionica (46 M. Dumitru), C. Gherghe (73 Caruntu)

Antrenor: Ionel Augustin

Poli (prima repriza): Arcanu - Beceru, Onut, Ad. Ilie, Ad. Toma - Arhire, Gavatorta, Mitruc, Bogdanovic, Cl. Ionescu - Pacurar (35 Onofras).

Poli (repriza a 2-a): Branet (65 Dulcianu) - T. Petre, Baldovin, Ir. Ionescu, Ad. Toma (70 Palimaru) - T. Stanciu, Bernard, Chiesa, D. Rednic, R. Miclea - Onofras (70 Bilba).

Antrenor: Ionut Popa.


0 - 1, min. 27: Beceru a centrat de pe dreapta si Pacurar, venit tare din spate, a marcat cu capul din 5 metri

0 - 2, min. 64: Miclea a prins un sut-centrare senzational de la 20 de metri, mult lateral stinga, mingea a trecut peste Panfil, a lovit bara laterala si a intrat in poarta


Unirea a inceput sa recupereze din handicapul avut in urma cu citeva zile, cind nu sustinuse nici o partida de verificare. Profitind de aminarea returului cu o saptamina, vrincenii au jucat deja cu Olimpia (3 - 0; Caruntu, Gherghe, Ionica-penalty), iar ieri au pierdut in fata divizionarei A din Copou. Jocul cu Poli a fost unul relativ linistit, cu o dominare teritoriala a oaspetilor, concretizata prin doua goluri si alte trei - patru ocazii clare de gol, rezolvate de portarul Panfil.

Unirea a parut vulnerabila pe contraatacurile oaspetilor, insa s-a jucat mai bine decit cu Olimpia, desi scorul a fost favorabil adversarilor. Au trecut testul Panfil, I. Constantinescu, Dogaru, Dinu, P. Ioan si Gherghe, insa au ramas corigenti Sararu, Ciuteanu, Vrabie, M. Gheorghe si Ionica.

O placuta surpriza a fost evolutia atacantului buzoian C. Gherghe, care a alergat foarte mult, cu folos, si a fost la un pas sa marcheze.

Pasele lui Petrica Ioan au fost exacte, semn ca noul "capitan" al Unirii nu si-a pierdut din "acuratetea servirii" atacantilor.

In minutul 70, Panfil a aparat un penalty executat de Miclea, dupa faultul lui Dinu asupra lui Onofras. Panfil s-a mai opus suturilor trimise de acelasi Miclea (min. 76 si 81), desi ieseanul s-a aflat singur cu goalkeeper-ul Unirii.

Focsanenii au avut si doua bare, prin Dogaru (min. 51) si M. Dumitru (min. 90). Ambele au fost spectaculoase, dupa suturi foarte puternice si plasate.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.