Sport

Demonstratie de tenis la Polivalenta

Ciprian Fânaru
18 feb 2011 605 vizualizări
Simbata, de la ora 12.30, va avea loc meciul Moldova vs. Moldova sau Madalina Lupu vs. Iulia Helbet Sala Polivalenta din Focsani va gazdui simbata, 19 februarie, cu incepere de la ora 12.30, meciul amical de tenis feminin dintre focsaneanca Madalina Lupu si Iulia Helbet din Chisinau, meci care este prezentat sub genericul "Moldova vs. Moldova''.

Madalina Lupu (20 ani) ocupa in prezent locul 31 in clasamentul FRT, fiind dublu medaliata la Campionatele Nationale ale seniorilor, competitie desfasurata toamna trecuta la Bucuresti. De cealalta parte, Iulia Helbet (22 ani), este campioana Republicii Moldova si ocupa locul 1 in clasamentul de senioare al acestei tari. Ambele jucatoare au stiluri de joc si valori apropiate, singura lor confruntare avind loc in anul 2009, atunci cind Helbet s-a impus dupa o partida cu set decisiv. Inainte de confruntarea celor doua jucatoare, spectatorii - a caror intrare

va fi libera vor avea ocazia sa ii urmareasca si pe cei care acum bat la portile consacrarii, protagonistele principale urmind sa isi inceapa incalzirea in compania citorva dintre copii invitati din Focsani si de la Scoala Generala din Gologanu. Dupa meci, va avea loc o conferinta de presa la care sint invitati ziaristii si sponsorii, deopotriva. (Ciprian FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.