Sport

SMS Sportiv

Ciprian Fânaru
15 feb 2011 605 vizualizări
Arbitrii vrinceni se reunesc joi

Joi, 17 februarie, arbitrii si observatorii din Vrancea se vor intilni la stadionul "Milcovul" din Sud, unde vor relua pregatirile in vederea sezonului de primavara. Cavalerii fluierului din judet si cei care le dau note se pregatesc pentru primul tur din faza judeteana a Cupei Romaniei, care se va desfasura la finalul acestei luni, pe 27 februarie. In luna martie se va relua si campionatul ligii a patra. "Am avut 15 arbitri stagiari in prima «transa». Una dintre sperante este Cosmin Milea, care a corespuns. Odata cu implementarea arbitrajului la conditiile UE speram sa atragem tineri la cursurile intensive de arbitri, de 3 "" 4 saptamini", a spus seful arbitrilor din Vrancea, Cristi Rusu. (C. FANARU)


Inca o victorie pentru baschetbalisti


Echipa de baschet sub 14 ani LPS CSS Focsani a cistigat la finalul saptaminii trecute meciul din deplasare contra celor de la CSS Buzau, scor final 56 "" 30. Partida a contat pentru prima etapa a returului Campionatului National destinat acestei categorii de virsta si este cel de-al treilea succes consecutiv, dupa 76 "" 60 cu Triumph Radauti si 79 "" 55 cu CSS Buzau. Elevii antrenorilor Catalin Dondoi si Mircea Petrisor sint ca si calificati pentru faza urmatoare a competitiei. Inainte de turneul semifinal, Virna, Cioaric si compania mai au de jucat acasa cu CS Cuza Sport Braila. (C. FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.