Sport

Judoka lupta la etapa de zona de la Roman

Ciprian Fânaru
11 feb 2011 637 vizualizări
Cei mai valorosi judoka vrinceni concureaza la finalul acestei saptamini la etapa zonala a Campionatului National U17 de la Roman. Nu mai putin de 40 de sportivi, fete si baieti, legitimati la cluburile din judet, intra azi si miine in focurile luptelor rezervate acestei categorii de virsta

Pentru multi dintre cadetii focsaneni competitia va fi doar o noua demonstratie de forta si valoare, numeroase nume din delegatia vrinceana fiind increzatoare in ceea ce priveste calificarea mai departe, la finalele nationale. "Armata" de judoka a ajuns aseara in orasul nemtean ce gazduieste etapa zonala, care se va incheia simbata. Sansele de calificare sint mari pentru multi dintre cei care vor concura la Roman. Intre marii favoriti la aceasta intrecere se regasesc sportivi legitimati la toate cele trei cluburi din Vrancea, LPS Focsani, CSS Adjud si CS Unirea Focsani. Nicoleta Ilie, Monica Ioanas, Maria Paraschiv, George Hantu sau Daniel Marcu, dar si alti judokani au perspective sa urce pe podium, dar emotiile mari vor veni abia la finala. Intreceri zonale la categoria U17 mai au loc in aceasta perioada si la Turnu Severin si Arad. Finala nationala a cadetilor U17 va avea loc in perioada 25 "" 27 februarie si va fi gazduita de Baia Mare. Peste trei saptamini, colegii mai mici de la U11, U13 si U15 ar putea onora invitatia de a participa la cea de-a VIII-a editie a "Cupei Transilvania". (Ciprian FANARU)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.