Sport

Josep Guardiola, mesaj pentru Prosport Focsani

Ciprian Fânaru
11 feb 2011 1082 vizualizări
conducerea Scolii de Fotbal Prosport Focsani cauta sponsori pentru a putea participa la turneul de la Barcelona u pustii focsaneni ar putea avea ocazia unica de a-i vedea la antrenamente pe celebrii Mesi, Iniesta si Xavi

Antrenorul echipei FC Barcelona, Josep Guardiola a trimis un mesaj de incurajare pentru Scoala de Fotbal Prosport si ii asteapta pe micii jucatori focsaneni la un turneu international in vara acestui an. Marele "Pep" si-a gasit timp sa dea si sfaturi picilor si celor care ii indruma. "Va salut cu sinceritate pe cei de la Prosport Focsani. Va tin pumnii si va dau un singur sfat: lasati copiii sa joace fotbal din placere. La Barcelona, motivatia principala este cea de autodepasire si asta ne face sa ne pregatim tot timpul cu mare seriozitate. Prosport Focsani, good luck!", a spus antrenorul Barcelonei pentru www.prosport2009.ro. Prosport Focsani a primit invitatia de a participa in vara acestui an la un turneu international la Barcelona cu trei grupe de juniori. In afara partidelor din cadrul competitiei, juniorii de la Prosport vor avea ocazia sa vizitize stadionul "Nou Camp", dar sa vizioneze si un antrenament al extraterestrilor Barcelonei.


Se muta la Bacau?


Formatiile vrincene de la Scoala de Fotbal Prosport 2009 Focsani vor sa se afilieze la Asociatia Judeteana de Fotbal Bacau si sa dispute toate meciurile in campionatele de pe malul Bistritei. Cristi Sava, presedintele forului bacauan, va da curs cererii si ii va primi cu bratele deschise. Daca juniorii vrinceni vor trece cit mai repede de pe malulul Milcovului pe malul Bistritei, au toate sansele ca din retur sa evolueze la juniorii E, iar din toamna si la juniori C si D. "Vor sa se afilieze la AJF Bacau si sa dispute toate meciurile aici pe terenurile formatiilor cu care sint programate in fiecare etapa. Am vorbit si la Federatia Romana de Fotbal si se poate. E bine pentru ca acesti copii pot ajuta fotbalul bacauan. Sint in jur de 60 de copii la scoala de fotbal din Focsani, iar din retur e posibil ca unii dintre ei sa joace la Juniori E, iar din toamna si la Juniori C si D. Ar mai fi o varianta daca FCM Onesti retrage grupele de juniori, asa cum se tot zvoneste", a spus Cristi Sava, presedinte AJF Bacau. Celor de la Prosport 2009 li s-a reprosat ca la competitiile organizate de ei nu au invitat niciodata echipe din Vrancea. (C. FANARU)

CASETA:


Cine e Guardiola


Josep Guardiola, in virsta de 40 de ani, este antrenorul catalanilor din anul 2008. El a cistigat cu Barcelona de doua ori campionatul Spaniei (2009, 2010) si Liga Campionilor in 2009. De altfel, in 2009 FC Barcelona a obtinut toate trofeele posibile: campionatul Spaniei, Cupa Spaniei, Liga Campionilor, Supercupa Spaniei, Supercupa Europei ºi Campionatul Mondial al cluburilor. Fost component al echipei, Guardiola a semnat in 2008 pentru doua sezoane, apoi si-a prelungit contractul cu un an, in 2010. Recent, "Pep" si-a prelungit cu un sezon contractul cu FC Barcelona, noua sa intelegere fiind valabila pina in iunie 2012. (C. F.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.