Sport

Bucataru s-a inteles cu FC Panciu

Ciprian Fânaru
11 feb 2011 1314 vizualizări
Asa cum ziarul nostru a anuntat inca de acum doua saptamini, capitanul formatiei de liga a treia CSM Focsani a fost inregimentat de FC Panciu, cealalta echipa vrinceana din esalonul trei.

Octavian Bucataru a incheiat conturile cu gruparea de pe Milcov si se alatura numerosilor jucatori focsaneni care au facut pasul catre formatia panceana, inca de la promovarea acesteia in cea de-a treia divizie. Pancenii il vor de mult timp pe jucator in rindurile lor, dar mutarea s-a realizat abia acum, in principal datorita situatiei dificile in care se gaseste CSM Focsani. Plecarea mijlocasului lasa o gaura in dispozitivul focsanenilor, care si asa nu se bazeaza pe un lot foarte numeros. Bucataru a venit la Panciu liber de contract, dupa ce a dat clubul focsanean in judecata pentru a-si primi restantele financiare. Fostul jucator al Otelului ar putea debuta in tricoul noii sale echipe simbata, cind FC Panciu joaca un meci amical cu CSM Rm. Sarat. Asigurarea serviciilor lui Bucataru reprezinta cea de-a doua lovitura data de panceni in aceasta iarna pe piata transferurilor, dupa ce alb-rosii obtinusera si semnatura fundasului Cristi Gurguiatu. (Ciprian FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.