Sport

Echipa de fotbal a Focsaniului e singura pe lume

Ciprian Fânaru
10 feb 2011 785 vizualizări
Fotbalistii de la echipa de liga a treia CSM Focsani au decis sa protesteze intr-un mod mai putin obisnuit. La partida amicala de la Buzau, contra celor de la CSM Rm. Sarat, jucatorii au imbracat echipamente care, in loc sa fie inscriptionate cu numele vreunui sponsor care sa sustina echipa, aveau imprimate pe tricouri sintagma Singur pe lume .

Componentii echipei sint nemultumiti de reducerea contractelor, a salariilor, dar si de faptul ca nu beneficiaza de conditiile minime la stadionul "Milcovul" din Focsani. Si mai mult i-a deranjat pe fotbalisti ca nimeni din conducerea clubului sau vreun reprezentant al municipalitatii nu a trecut pe la stadion sa se intereseze de soarta lor. Echipa fanion este lasata de izbeliste, iar entuziasmul celor care vor sa faca o treaba profesionista e redus drastic de indiferenta factorilor de decizie. Jucatorii care nu locuiesc in muncipiu nu au nici bani de maxi taxi, iar de lot competitiv si motivat in actualele conditii financiare nu poate fi vorba. Bugetul intregului club in 2011 e de numai 100.000 de lei, in conditiile in care doar sectia de fotbal s-ar descurca decent cu acesti bani. Iata ce ne-a declarat antrenorul jucator Adrian Toma dupa amicalul de marti. "De joc sint multumit, dar din pacate ne confruntam cu multe alte probleme care nu sint de natura sportiva. Am dorit sa atragem atentia prin acest gest asupra situatiei in care se afla echipa", spune fostul jucator al Otelului. (Ciprian FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.