Sport

Denisa Nastase a fost promovata la lotul national de la Deva

Ciprian Fânaru
10 feb 2011 1651 vizualizări
Micuta sportiva, originara din Vidra, a facut un salt in cariera u la Deva, ea se va pregati alaturi de alte doua focsanence, Andreea Rotaru si Maria Rauta

Patru gimnaste de la Centrul National Olimpic de Pregatire a Junioarelor (CNOPJ) din Onesti au fost promovate, recent, la lotul national de la Deva. Este vorba de Silvia Zarzu, de la Clubul Sportiv Municipal Onesti, Diana Teodoru, de la SCM Bacau, Bianca Ciobanu, de la CS Petrolul Ploiesti, si Denisa Nastase, de la CSSG Focsani. In locul lor, au fost promovate la centrul olimpic de la Onesti alte doua gimnaste, Andra Stoica, adusa de la CS 7 Dinamo, si Cristina Spis, venita de la CS Dinamo Bucuresti. Si echipa tehnica de la CNOPJ a suferit modificari. Antrenor-coordonator al centrului olimpic este Corneliu Agop, de la SCM Bacau, care a inlocuit-o pe Carmen Smeu ""care fusese detasata de la clubul din Focsani, kinetoterapeutul Mioara Narie a inlocuit-o pe asistenta Mihaela Palaghita, iar in echipa a mai aparut si Ingrid Istrate, ca metodist. In afara de cele doua bucurestence, la CNOPJ Onesti se mai pregatesc si alte mici gimnaste, de la CSSG Focsani, CS Municipal Onesti sau CS Timisoara, care au virstele cuprinse intre 10 si 13 ani. Printre ele si vrincencele Oana Spinu, Diana Damian, Dora Vulcan si Aida Orhean. Pentru fetitele de la centrul olimpic, pregatirile de la Onesti sint grele, mai ales pentru cele venite din alte orase ale tarii. O situatie mai grea o are Diana Damian, de la CSSG Focsani, care provine dintr-o familie cu noua copii. Mama Dianei face curatenie la o brutarie si asigura menajul unei familii, iar in vara aceasta vrea sa plece la munca in strainatate, pentru a-i putea cumpara fetitei un laptop, pe care aceasta si-l doreste foarte mult. Toate cele cinci gimnaste date de CSSG Focsani lotului de la Onesti au fost pregatite de antrenorii Nicoleta Raducan si Florin Rosioru. (C. FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.