Sport

Au vrut sa iasa de pe teren

Ciprian Fânaru
10 feb 2011 696 vizualizări
SC Bacau - FC Panciu 4 - 1 (3 - 0), ieri, intr-o partida amicala

Echipa de liga a treia FC Panciu a pierdut cel de-al cincilea joc de verificare din 2011. Vrincenii nu au avut prea multe sanse de victorie si au incasat din nou patru goluri de la formatia municipalitatii din Bacau, dupa ce in turul campionatului bacauanii se impusesera cu 4 "" 0 la Panciu. Partida s-a jucat pe stadionul "Lucretiu Avram". Scorul a fost deschis de Ungureanu in minutul 25, acelasi jucator majorind diferenta cu cinci minute inainte de pauza. La cabine s-a intrat cu scor de neprezentare, 3 "" 0, dupa o faza controversata petrecuta in minutul 43. Gafita a inscris, dar pancenii au reclamat un fault in atac, neacordat, oaspetii fiind la un pas de a parasi terenul. Dupa pauza, Adascalitei a inscris in propria poarta, in minutul 66, pentru ca Petrea sa stabileasca scorul final in minutul 68. SC Bacau a jucat cu: Ignatescu - Banu, Matei, Adascalitei, Dobirceanu - Pintea, De Grood, Vasiliu, Petrea "" Gafita, Ungureanu. Au mai evoluat: Ghinghina, Miron, Schwartz si Geaman. FC Panciu a inceput meciul in formula: Lazar - Stanciu, Gurguiatu, R. Stan, Besa - Stoian, Cioran, Dutu, Ionica - Costin, Dobrescu. Au mai intrat: Parlac, Nichitoaia, I. Radu, Cl. Mihai. Pentru gruparea panceana nu a facut deplasarea la Bacau Bucataru, cel care nu a incheiat conturile cu CSM Focsani. Dupa ce i-a achitat datoriile, clubul i-a propus un nou contract, care nu este pe placul jucatorului. Simbata, FC Panciu va infrunta intr-un nou meci amical pe cei de la CSM Rm. Sarat. (Ciprian FANARU)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.