Sport

Au avut nevoie de doua penalty-uri ca sa ne egaleze

Ciprian Fânaru
9 feb 2011 655 vizualizări
CSM Rm. Sarat - CSM Focsani 1 - 1 (0 - 0), ieri, intr-o partida amicala disputata la Buzau

Formatia de liga a treia CSM Focsani a incheiat la egalitate meciul amical jucat ieri la Buzau, pe terenul sintetic din Cring. Intilnirea a reprezentat revansa dupa partida din urma cu o saptamina, de la Focsani, cind cele doua echipe au incheiat la egalitate, 0 "" 0. In aceasta iarna CSM Rm. Sarat mai intilnise Mereiul, care a invins-o cu 3 "" 2 si FC Voluntari, in fata careia se impusese cu 1 "" 0. Revenind la jocul de ieri, cei care au deschis scorul au fost vrincenii, prin Mindrescu, in minutul 60. Gazdele au reusit sa egaleze abia cu patru minute inainte de final, din penalty, dupa ce mai ratasera in minutul 83 tot de la punctul cu var. CSM Focsani a inceput meciul in formula: Bors - Ciornei, Craciun, E. Stefan, Dumitriu "" Suvac, Mindrescu, Sontu, Toma "" Milea, Predoiu. Au mai intrat pe parcurs: Grama, Tirca, Tilvar, Bratu, Gheorghe si Negoita. "Meciul a fost destul de echilibrat, dar am dominat majoritatea timpului de joc. Baietii au raspuns bine, sint multumit de modul cum s-au organizat si cum s-au angajat la efort. In ultimul sfert de ora am cazut, asta si datorita celor sapte schimbari", ne-a declarat antrenorul jucator Adrian Toma. La Buzau, CSM Focsani a "prospectat piata" amicalelor cu echipe din judetul vecin, urmind sa joace pe 18 sau 19 februarie un amical cu formatia de liga a treia AS Stoicescu. (Ciprian FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.