Sport

Alice in Tara Minunilor: randament maxim pe orice post

Ciprian Fânaru
8 feb 2011 1216 vizualizări
Reprofilata de Anja Andersen

Evenimentele se deruleaza rapid, nimeni nu mai intelege nimic din handbal. înca sub magia sosirii Anjei Andersen, orasul numarul unu al handbalului romanesc a fost duminica la primul meci din grupele principale ale Ligii Campionilor. Si a fost martor la o confruntare imbibata de faze inedite, emotionante, tensionate. Antrenoarea daneza a surprins pe toata lumea si a inventat cit pentru sapte meciuri. Spectatorii au fost bulversati de "rotatia cadrelor", care a dat insa roade. In primul rind, toate handbalistele trecute pe foaie au intrat pe teren. Multe dintre acestea au evoluat pe cu totul alte posturi decit cele cu care erau obisnuite. Ce ziceti de Ardean Elisei inter dreapta, pozitie din care a si inscris de doua ori? Alice a trecut apoi si pe inter stinga, dar si acolo unde joaca de obicei, in extrema stinga. Si exemplele nu se opresc aici. Randamentul vrincencei a fost foarte bun, jolly jokerul Oltchimului revolutionat de cea mai cunoscuta lesbiana din handbal marcind cel mai mult: opt goluri! (Ciprian FANARU)

Oltchim 21 (13)

Ardean Elisei 8, Ã"“zel 5, Curea 3, Pidpalova 2, Farcau 1, Fiera 1, Manea 1. Antrenor: Anja Andersen

Buducnost 20 (12)

Jovanovici 5, K. Bulatovici 5, Popovici 4, Djokovici 3, Knezevici 2, Radicevici 1. Antrenor: Dragan Adzici


Clasament grupa 1

1. Krim 1 1 0 0 30-26 2p

2. Oltchim 1 1 0 0 21-20 2p

3. Buducnost 1 0 0 1 20-21 0p

4. Itxako 1 0 0 1 26-30 0p

CASETA:

Moldovan si Luca, cel mai bun joc in cupele europene

Simbata, in prima mansa a optimilor Cupei EHF, HC Dunarea Braila a realizat cel mai bun joc din acest sezon, in compania unei echipe puternice din Danemarca, Team Esbjerg. Gazdele au evoluat de la egal la egal cu o formatie daneza care a avut in lot 10 straniere, toate componente ale nationalelor lor si au fost la un pas de o mare surpriza. Vrincencele Ada Moldovan si Janina Luca au inscris patru, respectiv trei goluri, dar mai presus de toate a fost evolutia lor. La rezultatul final de 20 "" 21 a contribuit si faptul ca la inceputul partii secunde Moldovan a fost tinuta om la om pe tot terenul, astfel ca randamentul gazdelor in atac a scazut. Dunarea a irosit doua ocazii de a marca in ultimele trei minute, la una dintre acestea portarita adversa fiind salvata de bara la aruncarea Janinei Luca, astfel ca brailencele au scapat printre degete un rezultat de palmares. Partida retur e programata peste o saptamina, in Danemarca si va fi transmisa in direct de handbalvolei.ro. (C. FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.