Sport

Fotbalist trimis la spital in urma unui gest necugetat

Dan Chiriac
7 feb 2011 782 vizualizări
Panica si multi nervi la Cupa Firmelor Private. Meciul de minifotbal dintre Vointa Odobesti si Modlemn, desfasurat simbata seara la Sala Polivalenta, a fost la un pas sa se incheie tragic.

Un gest necugetat al unui jucator de la prima echipa s-a terminat cu o accidentare foarte grava. In minutul 57, George Grigoras, fotbalist de la Modlemn a fost impins in mantinela de adversarul sau direct, Costel Chirita. Grigoras s-a lovit puternic cu pieptul in mantinela si a ramas intins, in stare de inconstienta, pe pachetul salii. Asistentul medical prezent la meci a incercat sa-i acorde primele ingrijiri medicale, dar fotbalistul nu si-a revenit. Oficialii au intrat in panica si au sunat la 112 cerind ajutorul medicilor de la ambulanta. Un echipaj de la SAJ a ajuns la Sala Polivalenta si l-au preluat pe jucatorul aflat inca in stare de inconstienta. George Grigoras a fost diagnosticat cu lovituri in zona umarului si a pieptului, dar nu a suferit fracturi. Medicii au spus ca jucatorul a avut si noroc. "O lovitura cu citiva centimetri mai sus putea sa-i puna acestuia viata in pericol", s-au pronuntat medicii. Grigoras nu va mai putea evolua la Cupa Firmelor Private, medicii recomandindu-i cel putin doua luni de pauza. Si jucatorul care a provocat incidentul va sta mai multe etape departe de turneul de minifotbal. Comisa de Disciplina din cadrul AJF va decide marti cite etape de suspendare va primi Chirita. Partida s-a reluat si s-a incheiat cu scorul de 2 - 2. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.