Sport

Amicale la foc automat

Ciprian Fânaru
5 feb 2011 717 vizualizări
FC Panciu - Poli Galati, simbata, de la ora 11.00, intr-un meci amical

Echipa de Liga a treia FC Panciu disputa azi primul joc de verificare pe teren propriu. Vrincenii joaca impotriva Politehnicii Galati, colega de serie care este pregatita de fostul antrenor al acestora, Damian Bancila. Pancenii au revenit acasa la finalul saptaminii trecute, dupa ce s-au pregatit timp de opt zile la Tg. Neamt, intr-un stagiu centralizat. In nordul Moldovei, elevii antrenorilor Raul Cioran si Danut Bolocan au evoluat in doua meciuri amicale, disputate in compania divizionarei secunde Ceahlaul Piatra Neamt si a formatiei a doua a nemtenilor. Trupa vrinceana a cedat ambele confruntari, cu 2 "" 3 si cu 0 "" 1. Jocul dur al adversarilor, terenul sintetic pe care s-au desfasurat amicalele si zapada din cantonament au contribuit la o serie de accidentari in rindul jucatorilor, care au fost scutiti de un amical cu SC Bacau, aminat de fapt pentru miercuri, 9 februarie. Pina atunci, FC Panciu va primi vizita studentilor galateni, pe care i-au eliminat asta vara in Cupa Romaniei. De aceasta data, pancenii isi asteapta adversarii cu un teren acoperit cu zapada dar si cu temperaturi pozitive anuntate la ora meciului. 4 "" 2 cu Otelul II este rezultatul obtinut pina acum in amicale de cei de la Poli Galati. Ros-albii vor continua seria partidelor de verificare, urmind sa intilneasca pe rind pe SC Bacau (9 februarie), CSM Focsani (12 februarie), Aerostar Bacau (16 februarie), Partizanul Merei (19 februarie) si CSM Rm. Sarat (23 februarie). (C. F.)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.