Sport

Fotbalul din Vrancea are viitor

Ciprian Fânaru
5 feb 2011 739 vizualizări
Cel mai puternic turneu de fotbal in sala pentru copii, Brasov Indoor Cup, a tras cortina, iar Focsaniul a reusit ceea ce si-a propus prin aceasta participare numeroasa: o prezenta pe podium.

Au reusit-o micii fotbalisti de la grupa 2002 a CSM Focsani, indrumati de Elvis Ilas. La 2004, Prosport a incheiat pe locul 8, CSM pe locul 9 la 2003, Juventus pe 19 la 2002, iar Stiinta doar pe 24 la 2001. In intrecerea pustilor nascuti in 2000, cel mai bine s-a clasat CSM-ul, pe pozitia a 8-a. In fine, la 2002, podiumul final arata astfel: 1. FC Vaslui, 2. Academia Hagi Constanta, 3. CSM Focsani. Prosport Focsani a tinut sa felicite cluburile din Vrancea care au luat parte la aceasta competitie. "Focsaniul a participat la acest turneu cu zece echipe, lucru extrem de important pentru viitorul fotbalului din Vrancea. Prosport 2009 Focsani si CSM Focsani s-au inscris cu patru echipe, iar Juventus si Stiinta cu cite una. Toate cele patru cluburi au reprezentat cu brio judetul Vrancea la aceasta competitie, evolutiile copiilor fiind apreciate la unison de specialisti. Prosport felicita cluburile din Focsani pentru rezultatele pe care le-au obtinut la Brasov Indoor Cup", se arata in comunicatul celor de la Prosport Focsani. (C. FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.