Sport

Cristi Cosma e in sferturi la nationalele de tenis

Ciprian Fânaru
4 feb 2011 636 vizualizări
Focsaneanul a trecut ieri in trei seturi de bucuresteanul Vlad Dancu

Performanta notabila pentru tenisul din Vrancea. Juniorul Cristi Cosma s-a calificat in sferturile de finala ale Campionatului National Individual de Iarna, dupa ce l-a invins ieri cu 7 "" 5, 2 "" 6, 7 "" 5 pe Vlad Dancu (AS Tenis Club Bucuresti). Sportivul pregatit de Razvan Bucuroiu va continua in competitia rezervata categoriei de virsta 12 ani si va lupta pentru un loc in careul de asi cu favoritul numarul 4, Florian Aldica (TC Fibec Cimpina). La dublu, perechea Boitan/Cosma s-a calificat in turul doi dupa ce a trecut cu 6 "" 1, 6 "" 1 de cuplul Brezeanu Pavel. Cei doi vor juca impotriva perechii Gima/Medesan. Favoritul 3 de pe tabloul baietilor, Alexandru Bodnariuk s-a calificat in turul 2, la fel si favorita principala de pe cel al fetelor, Andreea Rosca. La baieti, singura surpriza a primului tur a ramas eliminarea favoritului 7, Raul Dicu , in timp ce la fete au plecat deja trei capi de serie: Gabriela Tatarus, Tania Mare si Nona Chiriac. Performerii turului inaugural sint Bogdan Pavel, care l-a eliminat pe Dicu, Nora Nemes, invingatoare in fata lui Mare, Vanessa Popov, care a eliminat-o pe Tatarus si Carla Ciorcila, invingatoare la Chiriac. Nici o surpriza pe tabloul de dublu al baietilor, unde toti cei patru capi de serie au mers mai departe. La fete, in schimb, doar doua din cele patru favorite se regasesc in sferturi, perechile Ioana Guna/Tania Mare si Laura Cazacu/Izabela Novac oprindu-se dupa primul meci. (Ciprian FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.