Sport

Cristian Cosma s-a calificat in optimile Campionatului National

Ciprian Fânaru
3 feb 2011 2312 vizualizări
In primul tur, focsaneanul a trecut cu 6 - 2, 6 - 1 de Alex Stokker din Oradea u competitia are popularitate mare, la start adunindu-se nu mai putin de 119 jucatori, 63 de baieti si 56 de fete

La Bucuresti a debutat la finalul saptaminii trecute Campionatul National Individual de Iarna, competitie rezervata categoriei de virsta 12 ani. Primele meciuri de pe tablourile principale au consemnat deja calificarea in optimi a favoritilor 1, Edris Fetisleam (CS Stiinta Constanta), 2, Ioan-Luca Vidan (CS Tenis Prim Bucuresti), 4, Florian Aldica (TC Fibec Cimpina), 5, Andrei Caia (CSS Tg. Neamt), 6, Cristian Cosma (CS Unirea Focsani), si 8, Adrian Boitan (CS Idu Mamaia), la baieti, respectiv 2, Georgia Craciun (TC Venus Braila), 3, Ioana Guna (CS Kofe), 4, Maria Romaniuc (CS Condor Piatra Neamt), si 7, Izabela Novac (CS Dyadora Timisoara), la fete. Ceilalti capi de serie sint Alexandru Bodnariuk (CS Stiinta Constanta/Nr. 3) si Raul-Alin Dicu (CS UTA/Nr. 7), acesta din urma eliminat in primul tur de Bogdan Pavel (CS Tenis Comesad), la baieti, respectiv Andreea Rosca (CS AS Politehnica/Nr. 1), Tania Mare (CS Kofe/Nr. 6), Nona Chiriac (CS Vergilius/Nr. 8) si Gabriela Tatarus (CS AS Politehnica/Nr. 5), aceasta din urma eliminata in primul tur de Vanessa Popov (CS Stiinta Constanta). Ieri au continuat si meciurile de pe cele doua tablouri de dublu, pe care se disputasera doar cite doua partide. Partidele din cadrul acestei competitii se desfasoara in sala si sint gazduite de Centrul National de Tenis din Capitala.


La dublu face pereche cu Boitan


Focsaneanul Cristian Cosma a ajuns in faza optimilor de finala dupa ce a trecut in primul tur de Alex Stokker (CS Sanatatea Oradea). Sportivul antrenat de Razvan Bucuroiu s-a impus in doua seturi, 6 "" 2, 6 "" 1 si va continua lupta pentru o clasare fruntasa. In sferturi, tenismenul vrincean va intilni invingatorul din meciul Vlad Dancu (AS Tenis Club Bucuresti) "" Bogdan Corbea (CSS Slobozia). Cosma are sanse destul de mari sa dea apoi peste constanteanul Adrian Boitan, care a fost plasat pe aceeasi parte a tabloului principal la simplu. Interesant este ca cei doi au facut ieri pereche in proba de dublu, unde erau cotati cu sansa a patra la victoria finala. Adversari le-au fost in primul tur Alex Brezeanu/Alex Pavel (Libra Pheonix Bucuresti/CS Micii Asi). (Ciprian FANARU)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.