Sport

Remiza alba ca zapada in confruntarea Focsani - Rm. Sarat

Ciprian Fânaru
2 feb 2011 790 vizualizări
CSM Focsani - CSM Rm. Sarat 0 - 0, ieri intr-o partida amicala jucata pe Milcovul II

Formatia de Liga a treia CSM Focsani a scos o remiza alba in primul meci pe care l-a disputat in 2011. Reuniti inca de pe 17 ianuarie, vrincenii s-au antrenat si se vor antrena zilnic pe terenul propriu. Primul test al iernii, in prima zi a lunii februarie, a fost unul de dezmortire, desfasurat intr-un ritm destul de alert. Cei 22 de jucatori s-au protejat cu manusi si alte "echipamente anti ger", asta pentru ca la ora derularii partidei se inregistrau -5 grade Celsius. Toti s-au luptat aprig pentru fiecare minge, zapada prilejuind si citeva alunecari peste limita regulamentului, iar mingea nu mai e nevoie sa spunem, sare "diferit" pe un astfel de teren. Ocaziile clare de poarta nu au fost numeroase, de aici si lipsa principalului condiment al fotbalului: golul. Bucataru, inca in garnitura focsanenilor, a legat jocul la centrul terenului in dese rinduri si a expediat si un sut pe linga buturile adverse in debutul partii secunde. CSM-ul focsanean a beneficiat de multe cornere, ramase insa fara efect pe tabela. In finalul jocului, ocaziile s-au precipitat la poarta vrincenilor, dar buzoienii n-au gasit calea spre gol fie din "pricina" portarului Bors fie ca rezultat al impreciziei propriului compartiment ofensiv.


Echipa s-a miscat bine


Concluziile premature legate de cum se misca elevii lui Aurel Pastia indica faptul ca acestia nu au cum sa pice in esalonul patru. Un aspect pozitiv e defensiva, unde singura piesa improvizata e fundasul stinga, post pe care a jucat Dumitriu. Apararea si jocul in general a avut de suferit doar in minutele de final, cind pe teren au fost trimisi "minji" precum Tirca. Eugen Stefan pare rudimentar, dar sigur pentru ca nu se complica, mijlocul va avea de suferit in cazul in care Bucataru pleaca, iar Milea si Predoiu au cistigat multe dueluri cu fundasii adversi, profitind si de atuurile fizice. Toma, antrenorul din teren, intrat imediat dupa pauza, le-a cerut mai tinerilor sai colegi sa joace mai rapid si i-a luat la rost cind acestia comiteau erori. Experienta si tineretea formeaza in continuare un mix destul de competitiv la gruparea focsaneana. CSM Focsani a inceput in formula: Bors - Ciornei, Craciun, E. Stefan, Dumitriu "" Suvac, Bucataru, Lida, Mindrescu "" Predoiu, Milea. Au mai intrat: Marcu, Toma, Grama, Tirca, Negoita, Gheorghe. Echipa de start a celor de la CSM Rm. Sarat a fost: Toader "" Tanase, Tirila, Popa, Visan "" Chirica, Bodoc, Roman, Tudor - Ghitulescu, Lungoci. Inainte sa faca 0 "" 0 la Focsani, CSM Rm. Sarat pierduse primul meci disputat in 2011. Fotbalistii pregatiti de Dan Paveliuc cedasera in weekend-ul trecut cu 2 "" 3 in fata colegei de serie Partizanul Merei, intr-un joc amical care a avut loc la Buzau. Jucatorii formatiei rimnicene se afla in cantonament la Baza Sportiva din Rimnic, acolo unde vor mai ramine pina la sfirsitul acestei luni. CSM a transferat in aceasta iarna cinci jucatori de la CS Voluntari, dar incercarile lor de mentinere in Liga a treia par sortite esecului, tinind cont ca suporta si o penalizare pentru neindeplinirea baremului in Liga a doua. Au arbitrat: Gica Mihai, Florin Danciu si Marius Stoica. Meciul revansa e programat pentru martea viitoare, pe 8 februarie, la Rm. Sarat, dar nu e exclus ca cele doua formatii sa se mai intilneasca pina la startul returului. (Ciprian FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.