Sport

FC Panciu, dubla confruntare cu nemtenii

Ciprian Fânaru
29 ian 2011 565 vizualizări
Ceahlaul Piatra Neamt - FC Panciu 3 - 2 (2 - 1), intr-un meci amical jucat joi seara

FC Panciu a pierdut la limita primul meci amical jucat in cantonamentul pe care il efectueaza la Tg. Neamt. Vrincenii nu au fost cu nimic mai prejos decit liderul seriei I a Ligii a doua si au reusit sa marcheze de doua ori in poarta echipei de sub Pietricica. Amicalul in compania galben-negrilor lui Marin Barbu s-a disputat pe terenul sintetic "Ceahlaul II". Golurile pancenilor au fost reusite de Dobrescu si Stoian, iar pentru gazde au punctat Gafita, Ene si Cebotaru. FC Panciu a evoluat in formula: Lazar "" Besa, Gurguiatu, R. Stan, M. Ionica - S. Munteanu, Cioran, Dutu, Stoian "" Costin, Dobrescu. Au mai intrat: Lupascu, Parlac, Galateanu, iar Bira, I. Radu si Stanciu au fost menajati. Simbata, de la ora 11.00, elevii lui Raul Cioran si Danut Bolocan intilnesc intr-un nou amical echipa a doua a Ceahlaului Piatra Neamt, colega de serie in esalonul trei.


Bucataru, la un pas de FC Panciu


Capitanul formatiei de liga a treia CSM Focsani e aproape de a fi inregimentat de cealalta echipa vrinceana din esalonul trei. Desi mijlocasul a vrut sa ramina la CSM, faptul ca nu s-a inteles cu clubul si nu i-au fost platite datoriile de 15 mii de lei l-a determinat pe jucator sa se gindeasca serios la o mutare. Jucatorul se prezinta in continuare la antrenamentele focsanenilor, dar va solicita sa fie liber de contract si va putea pleca apoi gratis, potrivit unor surse din apropierea sa. Cu toate acestea, gruparea focsaneana va fi obligata sa ii plateasca suma restanta. Fostul fotbalist al Otelului este curtat de mai mult timp de FC Panciu, care i-a mai dorit acum un an pe acesta si pe fostul sau coleg, Valentin Toader. Joi seara, membrii Comitetului Director al CSM Focsani 2007 s-au intilnit intr-o sedinta si au ajuns la concluzia ca nu exista alta varianta decit achitarea restantelor catre jucator, care e decis sa paraseasca apoi echipa din Focsani. (C. FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.