Sport

Cauta revansa amicala cu Galatiul

Ciprian Fânaru
26 ian 2011 615 vizualizări
CSM Focsani - United Galati, azi, de la ora 17.15, intr-un meci amical

Echipa de futsal de Liga I CSM Focsani joaca in aceasta dupa amiaza ultimul meci amical inaintea reluarii campionatului. Vrincenii disputa unul dintre numeroasele episoade al traditionalei intilniri cu formatia din judetul vecin. Meciurile cu cei de la United, fie acestea oficiale sau amicale, au devenit o obisnuinta in ultimii ani, si nu a trecut pauza competitionala fara ca singurele doua grupari din Moldova care activeaza momentan in primul esalon de futsal din Romania sa se intilneasca. Vinerea trecuta, elevii lui Petrache Gurguiatu si Orlando Donciu au sutinut un joc de verificare la Galati, pe care l-au cedat cu scorul de 2 "" 5. Revansa de azi va fi greu de luat, asta si pentru ca galatenii ii vor avea la dispozitie si pe cei doi jucatori internationali, Marian Sotirca si Viorel Cojoc, acestia evoluind in dubla de verificare cu nationala Croatiei. CSM Focsani este pe locul al saselea in clasamentul primei divizii, iar United Galati ocupa pozitia secunda. Campionatul Ligii I se reia simbata, 29 ianuarie, cind focsanenii vor intilni pe teren propriu pe cei de la KSE Tg. Secuiesc. In tur, CSM-ul a reusit sa ii invinga pe ardeleni cu 7 "" 4. (Ciprian FANARU)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.