Sport

Pregatesc escaladarea clasamentului

Ciprian Fânaru
26 ian 2011 564 vizualizări
Lotul lui FC Panciu trage tare in cantonamentul de la Tg. Neamt, pentru un retur care sa ii scuteasca de griji u oficialii panceni sint multumiti de conditiile de pregatire pe care le-au gasit in Neamt

FC Panciu continua pregatirile pentru retur. Pina sa urce in clasamentul Ligii a treia, gruparea "dintre vii" se lupta cu pantele in stagiul centralizat de pregatire pe care il efectueaza in aceste zile la Tg. Neamt. Programul spartan de pregatire a inceput de la finalul saptaminii trecute, accentul fiind pus in aceasta perioada pe factorul fizic al antrenamentului. Antrenorii le-au rezervat jucatorilor o pregatire dura, care sa ii faca sa zburde in partidele din returul campionatului. Pancenii se "delecteaza" cu cite doua sedinte de antrenament in fiecare zi. Staff-ul tehnic "biciuieste" jucatorii intr-o atmosfera mioritica, pentru a fi in forma maxima la reluarea campionatului. Deocamdata, alb "" rosii nu au jucat vreun meci amical, din lipsa de adversari. "Sint conditii foarte bune de pregatire, avem tot ce ne trebuie, este zapada. Pina acum nu am jucat nici o partida amicala, dar zilele urmatoare cu siguranta ne vom testa fortele cu cel putin o echipa. Baietii au programate cite doua antrenamente zilnic. Nu ne pregatim pe terenul formatiei de liga a treia Cetatea Tg. Neamt, ci intr-o comuna aflata la 5 kilometri de unde sintem cazati, Valea Seaca", ne-a spus antrenorul principal al pancenilor, Raul Cioran. Intoarcerea lotului lui FC Panciu din stagiul de pregatire montan este programata pentru luni, 31 ianuarie. Pe 5 februarie, vrincenii vor juca un meci amical in compania colegei de serie Politehnica Galati. (Ciprian FANARU)


Fisiere atasate

În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.