Sport

Continua lupta la dublu

Ciprian Fânaru
25 ian 2011 705 vizualizări
Tenismenii focsaneni Cristian Cosma si Mihaela Micu, care au incheiat lupta la simplu, au jucat ieri in proba de dublu u Marinos Chattalas, Robert Popa si Andreea Dinita incep azi aventura la categoria 14 ani

Cupa Unirii, primul turneu de tenis de categoria A din 2011, a continuat ieri la Focsani. Partidele s-au desfasurat doar in sala Colegiului Economic "Mihail Kogalniceanu" si in sala de sport a Scolii Nr. 2 din municipiu, nu si in Sala Polivalenta cum s-a intimplat la finalul saptaminii trecute. 70 de fete si baieti au participat si vor participa la intrecerile gazduite de Focsani, printre acestia si copii de VIP-uri precum Mara Sechelariu, fiica fostului primar al Bacaului. Desi la simplu au parasit competitia rezervata juniorilor de 12 ani, focsanenii Cristian Cosma si Mihaela Micu au continuat ieri lupta in proba de dublu de la aceasta categorie de virsta. Sportiva legitimata la CS Unirea Focsani a facut pereche cu Ilinca Eftimiu (CSM Onesti), chiar cea pe care o eliminase in calificari. Junioarele n-au avut succes nici pe tabloul de dublu, de unde au fost eliminate cu un sec 6 "" 0, 6 "" 0 de catre cuplul Nona Chiriac (CS Vergilius Iasi) / Laura Cazacu (CS Kofe Craiova). Tot la dublu si-a incercat sansa si Cristian Cosma, care a intrat in concurs alaturi de Adrian Boitan (CS Idu Mamaia). Cei doi au trecut fara prea multe probleme de perechea Alin Baditoiu (CSS Fagaras) / Teodor Giusca (AMG Bucuresti), scorul final fiind totusi de 6 "" 4, 6 "" 4. Ieri, Cosma si partenerul sau urmau sa infrunte perechea Stefan Casuneanu (CSM Onesti) / Marian Praiescu (CS Roman). Jucatorul legitimat la TC Focsani avea de luat si o revansa in fata lui Casuneanu, dupa ce pierduse contra bacauanului in primul tur la simplu. Aseara, micii tenismeni au uitat de rivalitatea de pe teren si s-au intilnit la petrecerea jucatorilor, eveniment care a avut loc la restaurantul Casa Veche, alaturi de parinti si antrenori. Azi intra in concurs la Cupa Unirii, concurs rezervat categoriei de virsta 14 ani, masculin si feminin, juniorii focsaneni Marinos Chattalas, Robert Popa si Andreea Dinita. (Ciprian FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.