Sport

Focsanenii n-au fructificat avantajul terenului propriu la turneul de tenis

Ciprian Fânaru
24 ian 2011 973 vizualizări
Cristi Cosma si Mihaela Micu au parasit intrecerea din primul tur, dar au ocazia sa se revanseze la nationalele de la finalul acestei saptamini u pentru Marinos Chattalas, Robert Popa si Andreea Dinita, emotiile incep miine

Tenismenii juniori au avut in general evolutii bune, dar nu au reusit sa acceada in fazele superioare ale competitiei gazduite in aceste zile de Focsani. Mihaela Micu (CS Unirea Focsani) a trecut vineri in calificari de Ilinca Eftimiu (CSM Onesti), pe care a invins-o cu scorul de 6 "" 2, 6 "" 3 si a patruns astfel pe tabloul principal al categoriei de virsta 12 ani, alaturi de Teodora Vacniuc (AS Micul As Iasi). Sportiva in virsta de 10 ani antrenata de Razvan Bucuroiu a intilnit-o in primul tur pe Ramona Eva Chivu (LPS CSS Constanta) si a pierdut cu 6 "" 1, 6 "" 2. Destul de bine s-a descurcat in calificari Razvan Ene (TC Focsani), care a fost insa eliminat cu 6 "" 0, 6 "" 4 de Mihai Calin (TCM Roman). Tot pe tabloul principal al categoriei 12 ani baieti, Cristian Cosma, favorit numarul 3, a dat piept in turul inaugural cu Stefan Casuneanu (CSM Onesti). Meciul jucat in sala Colegiului Economic a fost cistigat de bacauan cu 6 "" 3, 7 "" 6. "Razvan Ene a jucat foarte bine, sint multumit de el chiar daca a pierdut. Cristi a avut o evolutie nesatisfacatoare, dar poate ca aceasta infringere il ajuta sa invete cite ceva. El nu a reusit sa fie constant, nu traverseaza o perioada foarte buna" ne-a spus antrenorul Razvan Bucuroiu, care este si director de turneu si se lupta cu chestiunile organizatorice ale primului concurs de cel mai inalt rang national din 2011. "Turneul de 12 ani este foarte puternic, mai ales ca este premergator Campionatelor Nationale la aceasta categorie de virsta. Cred ca am depasit numarul de 70 de participanti din intreaga tara. A fost destul de dificil de organizat, multumim tuturor prietenilor care ne-au ajutat si ii asteptam cu turnee si mai puternice. Regulamentul s-a modificat pentru acest an, iar unii au crezut ca au acces doar cei din zona respectiva, de aici si o serie de absente. Va mai dura ceva timp pina copiii, antrenorii, parintii se vor obisnui cu noul sistem competitional", a explicat Razvan Bucuroiu. Miine intra in concurs la Cupa Unirii, concurs rezervat categoriei de virsta 14 ani, masculin si feminin juniorii focsaneni Marinos Chattalas, Robert Popa si Andreea Dinita. De mentionat ca in cadrul intrecerii se joaca in sistem eliminatoriu atit pentru categoria U12, cit si pentru categoria U14, cu particularitatea ca pentru virsta de 12 ani se va organiza si tablou de dublu. in aceasta seara, participantii vor uita de incrincenarea de pe teren si se vor intilni la petrecerea jucatorilor, eveniment care va incepe in jurul orei 19.30 la restaurantul Casa Veche. (Ciprian FANARU)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.