Sport

Dubla amicala cu Steaua II

Ciprian Fânaru
22 ian 2011 487 vizualizări
Simbata si duminica handbalistii disputa doua jocuri de verificare in compania echipei a doua a Stelei Bucuresti

Reuniti de aproape doua saptamini, handbalistii seniori de la CSM Focsani trag tare in aceasta perioada si miza se pune pe acumulari fizice, aceasta fiind si componenta de baza a sedintelor de pregatire. Ca si alte colege de serie, precum Politehnica Iasi, nu poate fi vorba de transferuri pe timp de criza. "Noi ne-am reunit pe 5 ianuarie, dupa ce am avut 18 zile de pauza. Facem antrenamente in Sala Polivalenta si incercam sa ne punem la punct cu pregatirea. Nu avem noutati in lot, nu avem bani, totul se face cu bani de la noi pina cind apare bugetul", ne-a spus antrenorul Lucian Tucan. Focsanenii au jucat duminica trecuta o "dubla" amicala pe teren propriu contra echipei CSM Sf. Gheorghe, primul meci incheindu-se cu 37 "" 24, iar al doilea cu 37 "" 18 in favoarea gazdelor. Covasnenii activeaza tot in Divizia A, in esalonul secund, evident in alta serie decit vrincenii. Campionatul se reia pe 29 ianuarie, atunci cind CSM Focsani va juca pe teren propriu contra celor de la LPS Piatra Neamt. Pina atunci, elevii lui Tucan vor mai disputa inca doua meciuri amicale "acasa", la finalul acestei saptamini, contra formatiei Steaua II Bucuresti. Primul meci cu echipa secunda a Stelei va avea loc simbata, de la ora 19.00. Daca se va impune in confruntarea oficiala cu nemtenii de la LPS, Focsaniul va avea sansa de a egala la puncte echipa de pe locul al treilea, Universitatea Galati. (Ciprian FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.