Sport

Start in Cupa Unirii la tenis

Ciprian Fânaru
21 ian 2011 579 vizualizări
Focsaniul gazduieste primul turneu de categoria A din zona Est de anul acesta u zeci de juniori se vor intrece pe teren vrincean pentru a triumfa la aceasta competitie din calendarul Federatiei Romane de Tenis

La Focsani debuteaza la finalul acestei saptamini Circuitul National FRT "" Cupa Unirii, de categoria A. Meciurile vor fi gazduite de trei locatii: Sala Polivalenta, sala Colegiului Economic "Mihail Kogalniceanu si sala Scolii Nr. 2 Focsani. In calificari la categoria de virsta 12 intra azi Mihaela Micu, de la CS Unirea Focsani, in timp ce la baieti, aceeasi categorie de virsta, sperantele vor veni de la Cristian Cosma, favorit numarul 3 pe tabloul principal. Tot aici, dar la alternativi, mai sint Razvan Ene (TC Focsani) si Nicholas Adiaconitei (CS Unirea). Petrecerea jucatorilor (Player"â„¢s Party) va avea loc luni, 24 ianuarie, la restaurantul Casa Veche, cu incepere de la ora 19.30. De precizat ca jucatorii care ajung in semifinale la simplu si in finala la dublu vor beneficia de cazare gratuita. Arbitru principal va fi Bogdan Nicolae, iar director de turneu Razvan Bucuroiu. In aceeasi perioada, tot pe cele trei terenuri de hard mentionate se va desfasura si Cupa Unirii rezervata categoriei de virsta 14 ani, atit la masculin cit si la feminin. Calificarile vor incepe duminica, 23 ianuarie. CS Unirea Focsani o are reprezentanta la feminine pe Andreea Dinita, pe tabolul baietilor urmind sa joace doi junior focsaneni, Marinos Chattalas (CS Unirea) si Robert Popa (TC Focsani). (Ciprian FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.