Sport

FC Panciu pleaca in cantonament la Tg. Neamt

Ciprian Fânaru
21 ian 2011 569 vizualizări
Formatia de liga a treia se va pregati 10 zile la munte si va juca si citeva partide amicale u lotului i se va alatura si un portar iesean

Fotbalistii panceni vor pleca simbata la Tg. Neamt, acolo unde vor efectua un stagiu de pregatire centralizat. Elevii lui Raul Cioran si Danut Bolocan isi vor incarca bateriile timp de zece zile, atit cit vor sta in orasul nemtean, pe acestia asteptindu-i un retur dificil in care si-au propus sa obtina cit mai multe puncte. Gruparea vrinceana a modificat in ultimul moment locatia in care vor face cantonamentul de iarna, ros - albii avind stabilit initial ca loc de pregatire Gura Humorului. Anul trecut, antrenamentele din perioada de iarna i-au gasit pe vrinceni tot la Tg. Neamt. Lotul care va face deplasarea la Tg. Neamt are in componenta 17 jucatori, dar acestora li se va alatura "la fata locului" inca un portar de la Iasi. Pina in acest moment, pancenii au perfectat un singur meci amical, pe care il vor disputa pe 5 februarie, dupa intoarcerea din stagiul de pregatire montan. Cu certitudine, formatia vrinceana va juca o serie de meciuri amicale si pe durata cantonamentului de la Tg. Neamt, dar adversarii nu au fost deocamdata stabiliti. Lotul lui FC Panciu s-a reunit pe 10 ianuarie. Pina acum echipa a jucat si cedat o singura partida de verificare, 0 "" 1 la Gugesti, in compania formatiei locale de la liga a patra Victoria. In urma cu un an, pancenii faceau victime celebre in amicale, precum Gloria Buzau. (Ciprian FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.