Sport

Sport - Dan Dumitru: Dau echipa gratis, oricui, fara nici o pretentie!

Cristi Irimia
13 ian 2006 791 vizualizări
Finantatorul divizionarei C Energia Vulturu replica acuzatiilor spuse la adresa sa

Dan Dumitru a facut ieri citeva declaratii extrem de taioase dupa ce a fost acuzat de Stan Gheorghiu, presedintele Asociatiei Judetene de Fotbal Vrancea, ca vrea sa transfere jucatorii la alte echipe in conditiile in care el i-a transferat de la Unirea 2002 Focsani fara sa plateasca nimic pe ei.

Dumitru a fost extrem de vehement in declaratiile sale si a vrut sa clarifice intentiile pe care le are: "Echipa de fotbal o cedau in totalitate, oricui doreste sa o preia, fara nici o pretentie financiara si cu tot lotul de jucatori complet. Sa vina Stan Gheorghiu cu un investitor sau oricine doreste ca sa preia echipa. Repet: o dau fara nici o pretentie! In cazul in care nu vine nimeni sa o ia, voi lasa jucatorii sa se transfere la alte echipe, fara ca eu sa iau nici macar un leu. E normal sa-i las sa plece deoarece trebuie sa cistige si ei un ban pentru a putea trai. As vrea sa-l intreb, insa, pe Stan Gheorghiu, ca tot a adus el vorba de desfiintarea Unirii 2002 Focsani, ce a facut el in calitate de sef al AJF Vrancea pentru ca Unirea sa termine macar sezonul fara a fi exclusa din campionat in mod rusinos!?".

Cei mai mulsi dintre fotbalistii prezenti ieri la stadion au declarat ca sint de partea patronului in conflictele pe care acesta le are cu AJF-ul. "Noi am venit gratis de la Unirea Focsani, in sensul ca Dan Dumitru n-a platit nimic pe noi, insa e de apreciat deoarece ne-a oferit practic un loc de munca, ne-a platit la zi salariile si contractele de joc, oferindu-ne si ceva bonusuri", au spus doi dintre fotbalisti.

Referitor la ceea ce ar fi zis viceprimarul Neagu Nistoroiu, ca Energia risca sa fie data afara de pe stadionul "Milcovul", Dumitru a replicat: "Pai oricum nu mai joc in retur asa ca oficialitatile pot decide orice".


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.