Sport

Au ratat din toate pozitiile si au cedat la limita

Ciprian Fânaru
17 ian 2011 616 vizualizări
Victoria Gugesti - FC Panciu 1 - 0 (0 - 0), intr-un meci amical jucat simbata

Echipa de liga a treia FC Panciu a parasit invinsa terenul de la Gugesti, dupa primul meci amical al anului. Pancenii s-au intrecut in ratari, au irosit chiar si o lovitura de la 11 metri obtinuta de Costin si au cedat in final la limita in fata Victoriei. Gazdele au dat lovitura in minutele de final, cind Bejan a semnat unica reusita a partidei. Chiar daca a fost doar un joc de verificare, victoria este una de prestigiu pentru echipa gugesteana, care porneste la drum cu speranta pentru returul ligii a patra. Pentru Victoria Gugesti au jucat: Ciobotaru "" Busuioc, Anghelinei, L. Patrascu, Tomulescu "" V. Patrascu, Marin, Bucuresteanu, Apostol "" Catana, Spiru. Au mai intrat M. Costin, Sava, Bejan, Bezea, Dusa, Branza, Babalac, Apostolescu, Vladoiu, Secu, Negoita. (C. FANARU)


Se reuneste si CSM Focsani


Componentii formatiei de fotbal CSM Focsani se reunesc azi, la ora 10.00, la Stadionul "Milcovul" din Focsani sub conducerea antrenorilor Aurel Pastia si Adrian Toma, urmind sa efectueze primul antrenament din acest an. De intariri nu poate fi vorba momentan, iar cantonamentul montan depinde de citi bani vor fi alocati de municipalitate. Returul ligii a treia va incepe vineri, 4 martie, cind gruparea focsaneana va juca pe teren propriu impotriva ocupantei locului secund, SC Bacau. (C. FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739393 zile, 12 ore, 41 minute, 48 secunde
speram sa se gaseasca banii pentru echipa.... forza csm focsani !!!!!!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.