Sport

Prosport 2009 a triumfat la memorialul Emilian Rentea

Ciprian Fânaru
17 ian 2011 644 vizualizări
Grupa 2001-2002 a Scolii de Fotbal Prosport Focsani a cistigat prima editie a Memorialului Emilian Rentea u la grupa 2003 s-a impus CSM Rm. Sarat, iar la grupa 2004, trofeul a fost cistigat de ACS Timpa Brasov

Echipa antrenata de Ionut Constantinescu si Adrian Schineste a cistigat cu 5 "" 0 impotriva celor de la CSM Rm. Sarat si cu 4 "" 0 in fata ACS Timpa. Cel mai bun jucator al turneului a fost desemnat Rares Dobrescu de la Prosport Focsani care, cu cinci goluri inscrise, a devenit si golgeterul competitiei. Prima editie a Memorialului "Emilian Rentea" s-a derulat in sala LPS Focsani la trei categorii de virsta. La grupa 2001-2002, Prosport s-a impus fara probleme trecindu-si in palmares o noua performanta dupa ce la finalul anului trecut a reusit sa obtină titlul de campioana judeteana si dreptul de a participa la turneul semifinal al Memorialului "Gheorghe Ola". Locul al doilea la acest nivel de virsta a fost ocupat de ACS Timpa. La grupa 2003, CSM Rm. Sarat a cistigat toate cele trei partide pe care le-a disputat, intrind in posesia marelui trofeu. Locul al doilea a fost ocupat de Prosport Focsani. în fine, la grupa 2004, ACS Timpa s-a dovedit echipa cea mai puternica, aceasta izbutind sa ofere un spectacol placut numerosului public prezent in sala LPS din Focsani. Pe locul secund s-a clasat echipa iarasi Prosport Focsani. La finele turneului, echipele participante au fost premiate de organizatori, cei mai buni dintre copiii prezenti primind diplome si DVD-uri cu cele mai importante momente din cariera "Regelui" Gheorghe Hagi. Urmatoarea competitie la care vor participa micii fotbalisti ai Scolii de Fotbal Prosport va avea loc peste doua saptamini la "Brasov Indoor Cup", acolo unde focsanenii s-au inscris cu cinci grupe: 2000, 2001, 2002, 2003 si 2004. (Ciprian FANARU)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.