Sport

FC Panciu joaca la Gugesti primul amical din 2011

Ciprian Fânaru
15 ian 2011 583 vizualizări
Victoria Gugesti - FC Panciu, simbata, de la ora 11.00, intr-un meci amical

Formatia de Liga a treia FC Panciu incepe seria jocurilor de verificare din aceasta iarna cu un meci jucat la Gugesti. Echipa locala Victoria, care activeaza in campionatul judetean din Vrancea, priveste amicalul ca pe unul de lux deoarece va evolua in compania vicecampionei uneia din seriile ligii a treia din sezonul trecut. Pancenii, care au reluat pregatirile la inceputul acestei saptamini, intentioneaza sa joace mai multe partide amicale in pauza de iarna, vizate pentru perfectarea acestora fiind unele dintre colegele de serie. In jurul datei de 24 ianuarie, gruparea din Panciu va face deplasarea la Gura Humorului, acolo unde va efectua stagiul de pregatire montan. "Ros - albii" s-au despartit de mai multi jucatori la finalul turului de campionat si testul contra gugestenilor va fi folosit pentru integrarea fotbalistilor reveniti la echipa. Victoria Gugesti a reaparut in peisajul fotbalului vrincean vara trecuta, dupa mai multi ani de absenta din liga a patra. Echipa a incheiat anul pe penultimul loc al seriei de sud a ligii a patra, in timp ce panceniii sint tot penultimii, dar in liga a treia. Ambele formatii si-au propus sa scape cit mai repede de pozitiile neonorante din clasament, Victoria transferind si citiva jucatori de la Urechesti. Jucatorii Gugestiului s-au obisnuit sa fie sustinuti la aproape fiecare meci de campionat de sute de spectatori, cunoscatori si avizi de fotbal. (Ciprian FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.