Sport

Mai e de lucru!

Cristi Irimia
3 mar 2005 782 vizualizări
Unirea Focsani - Olimpia Rm. Sarat 3 - 0 (1 - 0), in primul amical din acest an. Astazi, de la orele 15.00, trupa lui Oneata va juca pe "Milcovul II" cu divizionara A Poli Iasi. Simbata, la Focsani va veni si Gloria Buzau (orele 11.00).


Botezatu (stinga) i-a dat o pasa decisiva lui Caruntu (dreapta), la primul gol


Din cauza problemelor de la echipa, primul test din acest an s-a jucat abia ieri, impotriva divizionarei C Olimpia Rm. Sarat. A fost un joc dominat de Unirea in cea mai mare parte a timpului de joc, insa scorul nu reflecta pe deplin evolutia fotbalistilor gazda. Chiar daca si-au mai creat 3 ocazii clare de gol, prin Covaci, M. Gheorghe si Ionica, focsanenii mai au de lucru pentru a-si omogeniza jocul. In partidele oficiale din retur, oaspetii care vor veni la Focsani nu vor mai rata asa cum au facut-o fotbalistii Olimpiei ieri. S-a gresit mult la constructie, iar pasele decisive nu au fost precise de foarte multe ori. Ramine ca partidele de azi si simbata, cu Poli, respectiv Gloria, sa-i ajute pe antrenori in gasirea formulei potrivite pentru prima etapa (12 martie, cu Dacia Unirea Braila).

Primele doua goluri ale partidei cu Olimpia au venit de pe urma unor actiuni in care Caruntu si buzoianul Gherghe (va implini 21 de ani pe 11 martie) au ramas singuri cu portarul advers si l-au invins fara probleme. Pasele decisive au apartinut lui Botezatu, respectiv Vrabie. In fine, al treilea gol a fost marcat din penalty, de catre Ionica, dupa ce arbitrul Martis a dictat lovitura de pedeapsa in urma unui atac asupra lui Gherghe. Oaspetii n-au contestat decizia "centralului", insa i-au reprosat o faza din minutul 90, cind au cerut penalty dupa o faza confuza la 14 metri de buturile lui Panfil.

De pe marginea terenului, antrenorul Augustin le-a reprosat elevilor sai modul in care au tratat situatiile de constructie a fazelor, precum si lejeritatea cu care s-au dat unele pase decisive.

Singurul fotbalist care n-a jucat a fost atacantul Cosmin Mihai. Acesta a facut pregatire linga suprafata de joc, insa Oneata a decis sa nu-l foloseasca. Tehnicianul Unirii a preferat sa joace cu doi fundasi centrali, insa in fazele de aparare Ciuteanu sau Vrabie se retrageau pentru a face si ei marcaj la al doilea virf al oaspetilor.


Marinica Ionica a marcat ieri doar din penalty

Unirea Focsani - Olimpia Rm. Sarat 3 - 0 (1 - 0)

Stadion: "Milcovul II". Spectatori: 50.

Au marcat: Caruntu 41, C. Gherghe 49, M. Ionica 79-penalty.

Au arbitrat: Ionica Serea (prima repriza) / Marius Martis (a doua repriza) - Danut Dumitriu - Lucian Sirbu


Unirea (prima repriza) Unirea (a 2-a repriza)

12. Cr. Ionel 1. F. Panfil

11. M. Bodoc 15. I. Constantinescu

16. V. Toader 5. D. Dogaru

26. Em. Chivu 6. Cip. Dinu

2. M. Braguta 17. Fl. Sararu

3. And. Caruntu 18. V. Ciuteanu

21. M. Ungureanu 8. Ad. Vrabie

14. I. Botezatu 10. P. Ioan

24. R. Stan 20. M. Gheorghe

23. M. Covaci 7. M. Ionica

25. M. Dumitru 9. C. Gherghe


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.