Sport

Un bilet la meciul Oltchimului costa 20 de lei

Ciprian Fânaru
13 ian 2011 858 vizualizări
Asociatia Uniristii si Directia Judeteana pentru Sport si Tineret va invita la evenimentul sportiv al inceputului de an. Pledoarie pentru handbal cu multipla campioana Oltchim Rimnicu Vilcea va avea loc la Focsani luni, 17 ianuarie, de la ora 18.00, in Sala Polivalenta. Galacticele vor juca un meci demonstrativ in compania echipei de junioare II LPS Academica Focsani, pregatita de profesoara Doina Ene

Biletele pentru spectacolul sportiv se gasesc la Colegiul National Unirea si la Sala Polivalenta, elevii si studentii beneficiind de o reducere de 50%. Reprezentantii celor 26 de echipe de fotbal din judet au fost de asemenea invitati sa urmareasca la lucru majoritatea jucatoarelor care au obtinut bronzul la Campionatul European de handbal feminin. Meciul dintre Oltchim Rimnicu Vilcea si LPS Academica Focsani va fi precedat de premierea celor mai buni sportivi vrinceni in anul 2010, care va avea loc in aceeasi locatie. (Ciprian FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.