Sport

Selectionata U16, in blockstarturile afirmarii

Ciprian Fânaru
12 ian 2011 618 vizualizări
Juniorilor li se pregateste un cantonament in Bulgaria

Juniorii antrenati de Mihai Oprisan si Valentin Toader au incheiat anul pe locul patru in seria a 3-a competitiei destinate selectionatelor judetene sub 16 ani, calificindu-se mai departe gratie rezultatelor directe obtinute in fata primelor trei clasate. In faza a II-a, cele 24 de echipe calificate in urma desfasurarii fazei I sint repartizate in sase serii geografice a cite patru echipe care joaca intre ele tur "" retur, sase meciuri. Se vor califica pentru sferturile de finala echipele clasate pe locul I in fiecare serie, plus doua echipe de pe locul II, cel mai bine clasate. Vrincenilor nu le va fi deloc usor in faza a doua, care va incepe pe 6 martie. Adversari le vor fi reprezentativa Bucurestiului, cu care s-au confruntat si in toamna trecuta, dar si formatiile similare din Constanta si Calarasi. Proiectul initiat de Federatia Romana de Fotbal reprezinta o sansa importanta pentru tinerii fotbalisti de a-si afirma si de a parasi anonimatul judetului, tinind cot ca la partidele de campionat asista oficiali ai FRF si scouteri in cautare de talente. Asociatia Judeteana de Fotbal Vrancea incearca in aceste zile sa perfecteze un stagiu de pregatire in Bulgaria, la Albena, care ar urma sa se desfasoare timp de o saptamina, la inceputul lunii urmatoare. La finalul fiecaruia dintre cele 10 meciuri disputate pina acum, antrenorii au trimis catre FRF calificativele fiecarui jucator care a evoluat in partidele respective. Dintre cei 16 jucatori folositi pe parcursul fazei I a competitiei, cei mai constanti la notele antrenorilor au fost Stratulat, Stoian, Toader, urmati indeaproape de colegii lor din defensiva. In ceea ce priveste marcatorii selectionatei vrincene U16, golurile marcate in cele 10 partide poarta semnatura jucatorilor Toader "" 6 goluri, Stoian "" 5 goluri, Stratulat - 5 goluri, Tatarascu - 2 goluri, Dascalu "" 2 goluri si Andronic "" 1 gol. Programul grupelor va fi stabilit la intilnirile FRF din teritoriu, din aceasta luna. (Ciprian FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.