Sport

FC Panciu, in ceata la primul antrenament al anului

Ciprian Fânaru
11 ian 2011 712 vizualizări
Echipierii formatiei de liga a treia s-au strins ieri la stadion pentru prima sedinta de pregatire din 2011 u lotul a suferit modificari semnificative, gruparea panceana dorind sa se intareasca in perioada de mercato u ros - albii, care au ca obiectiv indepartarea de zona periculoasa a clasamentului, se vor baza mai mult pe localnici in returul de campionat

FC Panciu a dat startul ieri la pregatiri pentru sezonul de primavara, in care are ca obiectiv declarat mentinerea in esalonul al treilea. Pancenii au efectuat o prima sedinta de pregatire in jurul orei 15.00, la stadionul "Orasenesc" din localitate, la care a asistat si vicepresedintele clubului, Mihai Popescu. Antrenorii Raul Cioran si Danut Bolocan au avut la dispozitie un lot de 18 jucatori, care va fi cel mai probabil intarit in perioada urmatoare, "alb "" rosii" fiind in discutii pentru o revenire de marca. Cojocaru, Balaban, Sascau, Markos, Hrimiuc, Liutec, Marin si Bozian au plecat, la capitolul noutati fiind trecuti deocamdata Parlac, Dobrescu, Besa, Madalin Ionica - reveniti la echipa. La reunire au fost prezenti si Silviu Munteanu, venit de la Adjud, dar si portarul Cristi Nichitoaia. Gruparea "dintre vii" se afla in cautarea unui goalkeeper care sa ii creeze concurenta lui Lazar, Ionel fiind incepind de acum antrenor cu portarii. Formatia din Panciu priveste cu incredere returul acestui campionat, primarul Ion Petre si Consiliul Local fiind principalele "motoare" al sustinerii financiare. Tot edilul s-a tinut de promisiune si fotbalistii si-au incasat restantele salariale pe ultimele doua luni. Prima miscare din acest an a fost caracterizata de buna dispozitie printre jucatori, care au fost destinsi si pusi pe glume. Atmosfera a fost una desprinsa parca din fimele cu efecte speciale, ceata abatuta asupra zonei facind imposibila vizibilitatea la mai mult de citiva metri. Momentul in care fotbalistii dadeau ture de teren a produs si o situatie amuzanta, antrenorul intrebind "Unde sint baietii?", baieti aflati in celalalt colt al terenului si "camuflati" de ceata densa. Dupa incalzirea specifica, jucatorii au incins o "miuta" pe terenul acoperit cu zapada, care va fi o constanta pentru jucatorii vrinceni. In zilele urmatoare, componentii lotului se vor pregati zilnic la stadion, apoi vor pleca in cantonamentul montan de la Gura Humorului, care se va derula pe parcursul a zece zile. "Vom pleca in cantonament intr-o zi cuprinsa intre 20 si 24 ianuarie, data nu e batuta in cuie deocamdata. Obiectivul nostru pentru acest retur este clar, mentinerea in liga a treia. Sint sigur ca ne vom «ridica» de pe aceste locuri de la coada clasamentului si nu vom avea probleme cu retrogradarea", ne-a spus Raul Cioran, antrenorul principal al celor de la FC Panciu. Adversarii din jocurile amicale nu se cunosc deocamdata, dar mai mult ca sigur pancenii isi vor testa fortele cu cel putin o colega de serie. (Ciprian FANARU)

Lotul prezent la reunirea celor de la FC Panciu:

Portari - Lazar, Nichitoaia

Fundasi "" Cl. Mihai, M. Ionica, Parlac, Voinea, Stanciu, R. Stan

Mijlocasi "" Stanciu, Besa, Cioran, Dutu, Bira, Craciun, S. Munteanu

Atacanti - Dobrescu, I. Radu, Stoian



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.