Sport

Primarul Bacinschi mi-a spus sa incep campionatul

Cristi Irimia
11 ian 2006 1061 vizualizări
Dan Dumitru a mai dezvaluit si alte dedesubturi ale debutului de sezon 2005 - 2006 . "Cu AJF-ul nu mai colaborez!", a mai adaugat patronul Energiei Vulturu . In replica, Stan Gheorghiu, presedintele AJF Vrancea: "Dan Dumitru este o nulitate pentru mine!"

Finantatorul Energiei Vulturu a dezvaluit in premiera in urma cu doua zile ca n-a vrut sa inscrie echipa in campionatul Diviziei C pina nu obtinea o garantie ca va fi ajutat de oficialitatile locale. "Am aminat meciul cu Poli Iasi II, iar apoi i-am spus domnului primar ca ma retrag. Dinsul m-a asigurat insa ca voi fi sprijinit si plecind de la acest lucru am pornit la drum. Ulterior, se stie ca nu am fost ajutati. Nu cred, totusi, ca domnul primar este principalul vinovat pentru ca Primaria n-a ajutat financiar echipa de fotbal. Din cite am inteles, mai multi consilieri s-au opus", a precizat Dumitru.

In ceea ce priveste sosirea lui Mircea Rednic la Focsani pentru a investi in fotbalul local, Dumitru crede ca acest lucru ar putea fi valabil mai degraba de la vara. "Nu se pune problema concesionarii bazei sportive, pentru ca asta implica mai multe cred eu. Cine stie ce mutari se mai produc pe plan politic si cine va mai fi sau nu in functie din 2008 incolo. Este prematur sa vorbim de o certitudine in privinta bazei sportive din Sud, pe care noi ne-am antrenat si am jucat pe baza unui contract avizat de Primarie", a adaugat finantatorul Energiei.

Referindu-se la Divizia B de futsal, unde activeaza Energia Vulturu Focsani, Dumitru a anuntat ca s-au produs modificari in ceea ce priveste promovarea in Divizia A: "Primele doua echipe din B promoveaza direct in primul esalon, iar urmatoarele doua dau baraj cu locurile 3 - 4 din coada ierarhiei primei divizii".

Chiar si asa, Dumitru a dat de inteles ca echipa sa ar putea sa nu evolueze in primul esalon daca va promova, din cauza cheltuielilor foarte mari si a lipsei jucatorilor, mai ales ca in aceasta iarna exista varianta ca o serie de jucatori sa fie transferati de la Energia.

In perioada 14 - 16 ianuarie, Energia va juca la Piatra Neamt, in cadrul primului turneu din retur. "Formatiile nu sint pregatite fizic si de aceea cred ca vor fi surprize. Pina atunci vom juca la Buzau, in Campionatul Judetean de Futsal de acolo", a zis Dumitru.

Dinamovist convins, patronul Energiei a mai spus la "Lumea Sportului" ca nu este de acord cu politica dusa de Giovanni Becali, presedintele alb-rosiilor.

Dumitru a atacat si Asociatia Judeteana de Fotbal Vrancea, spunind ca forul condus de Stan Gheorghiu ar trebui sa sustina organizarea unui campionat de futsal. "Am trimis adresa la Federatie sa nu-mi mai trimita corespondenta la AJF Vrancea. Eu nu mai recunosc autoritatea AJF-ului si de aceea am decis sa rup colaborarea cu ei", a precizat presedintele Energiei Vulturu.

In replica, Stan Gheorghiu a anuntat ca va organiza astazi o conferinta de presa, la ora 11.00, precizind totodata: "Dan Dumitru este o nulitate pentru mine deoarece a jignit AJF-ul prin declaratiile facute. Mai multe voi spune in conferinta".

Gheorghiu si Dumitru s-au certat de mai multe ori in ultimii ani, de fiecare data, insa, reusind sa ingroape securea razboiului.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.