Sport

FC Panciu incepe munca in 2011

Ciprian Fânaru
10 ian 2011 623 vizualizări
Echipa de liga a treia FC Panciu isi reia azi pregatirile pentru returul de campionat u de la primul antrenament vor lipsi opt jucatori folositi in tur, care au incheiat conturile cu gruparea vrinceana Reunirea de acum un an de pe stadionul Orasenesc era sub semnul optimismului si al sperantei la promovare, la acea ora o varianta plauzibila pentru panceni.

Situatia de dinaintea reunirii lotului in ianuarie 2011 sta sub cu totul alte auspicii. Traseul mult sub asteptari din turul de campionat a produs modificari substantiale in toate compartimentele, iar obiectivele imediate se leaga de parasirea cit mai grabnica a locurilor codase din clasament. Sapte jucatori veniti vara trecuta plus "veteranul" Ungureanu si-au incheiat conturile cu FC Panciu, ros - albii propunindu-si sa intinereasca echipa cu jucatori tineri, localnici sau din zona. Cojocaru, Balaban, Markos, Hrimiuc, Liutec, Marin si Bozian au plecat, unicul "supravietuitor" al micii legiuni venite asta vara fiind bacauanul Sascau, unul dintre golgeterii trupei vrincene in actuala stagiune. Sint asteptati sa revina la echipa Parlac, Besa, Ionica, Voinea si Dobrescu. Danut Bolocan si Raul Cioran se bazeaza pe un singur portar, Lazar, si vor sa suplimenteze acest compartiment prin cooptarea unui goalkeeper care sa creeze concurenta pe post. Si in an aceasta pauza de iarna, nordul Moldovei a fost ales pentru efectuarea unui cantonament montan, care va dura aproximativ doua saptamini si va avea loc la Gura Humorului, in judetul Suceava. Adversarii din jocurile amicale nu se cunosc deocamdata, dar mai mult ca sigur pancenii isi vor testa fortele cu cel putin o colega de serie. Totul pentru indeplinirea obiectivului, adica mentinerea in esalonul al treilea. (Ciprian FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.