Sport

A debutat Cupa Firmelor

Ciprian Fânaru
10 ian 2011 647 vizualizări
Cupa Firmelor Vrincene a debutat simbata dupa amiaza la Sala Polivalenta, cu spectatori multi in tribuna si spectacol de minifotbal pe suprafata de joc.

Cele patru meciuri din prima zi a competitiei au lasat sa se intrevada promitatoarele reprezentatii anuntate pentru rundele viitoare. Partida inaugurala a fost un mic macel, trio-ul Catalin Costin "" Rodinel Stan "" Marian Ungureanu, care imbraca nu demult tricoul lui FC Panciu, nelasind vreo sansa celor de la Pro Omega. Costin este golgeter si pe parchet, nu numai pe iarba, noua dintre cele 13 reusite ale Modlemnului purtind pecetea virfului focsanean. In meciul al doilea, GS Mobile, cu mai multi jucatori de liga a patra si a treia in componenta comparativ cu adversarii, a avut ceva de furca in disputa cu Arsenal, dar clasa unor Covaci sau Craciun si-a spus cuvintul si formatia lor a invins la cinci goluri diferenta, lungime "pusa" insa in repriza a doua. Viitorul Homocea, care a beneficiat si de aportul cuplului de atacanti de la FC Panciu Ionut Radu "" Bogdan Stoian, a trecut cu 4 "" 2 de Times Dumitresti in a treia infruntare a zilei. Goluri multe si de o parte si de cealalta s-au inscris in ultimul meci din grupa A, cel dintre cadral Odobesti si Jan Coleta. Jucatorul lui CSM Focsani Cosmin Milea nu si-a putut ajuta echipa sa cistige, Chirita fiind cel responsabil cu golurile in tabara odobesteana. Dincolo, performanta de a inscrie de patru ori a fost egalata de Ciobotaru, echipierul ocupantei locului al doilea in campionatul judetean, Vointa Slobozia Ciorasti. (C. FANARU)


Rezultatele primei etape:

Grupa A

Pro Omega "" Modlemn 0 "" 13

GS Mobile "" Arsenal 8 "" 3

Jan Coleta "" Cadral Odobesti 5 "" 6

Times Dumitresti "" Viitorul Homocea 2 "" 4


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.