Sport

Dorinel Popa mai sta jumatate de an la Branesti

Ciprian Fânaru
5 ian 2011 872 vizualizări
Afirmatia ii apartine antrenorului Ilie Stan, care si-a petrecut vacanta de iarna la Lepsa Fotbalistul vrincean Dorinel Popa, 22 de ani, mai are de asteptat pina sa imbrace tricoul Stelei

Ilie Stan, antrenorul Victoriei Branesti, a declarat pentru Prosport ca sansele ca gruparea ilfoveana sa mai piarda jucatori in aceasta pauza competitionala sint reduse si ca nu vrea sa se desparta de vreun fotbalist, slabind astfel forta echipei. "Dorinel Popa mai sta jumatate de an la Branesti. Nu e bine sa plece deocamdata de la noi. Vrem sa ne mentinem in Liga I si ar fi o mare pierdere un eventual transfer al sau in aceasta iarna", a spus Stan. Mijlocasul ofensiv al Branestiului a reusit sa marcheze de doua ori in aceasta editie de campionat si a dat nu mai putin de patru pase decisive, din care colegii sai au inscris. Fostul jucator al Focsaniului a intrat in atentia echipei Steaua Bucuresti, interesul ros albastrilor pentru optarul ilfovenilor iesind la iveala in decembrie 2010. Popa si alti fotbalisti tineri reprezinta tintele noii politici de transferuri a gruparii din Ghencea, care si-a propus sa transfere si sa "creasca" jucatori de perspectiva. Victoria Branesti va efectua, in perioada de iarna, doua cantonamente: primul, cu durata de o saptamina, la Brasov, iar in cel de-al doilea, jucatorii se vor pregati in Antalya, in perioada 26 ianuarie - 6 februarie, unde vor sustine cinci jocuri de pregatire, in compania unor echipe de liga I din Croatia, Azerbaidjan, Ungaria, Slovacia. Ultimul joc se va desfasura pe 5 februarie, probabil in compania echipei austriece Sturm Graz. (Ciprian FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.