Sport

Sedinta tehnica a Cupei Firmelor Vrincene

Ciprian Fânaru
4 ian 2011 522 vizualizări
Prima editie incepe simbata, 8 ianuarie, cu meciurile din prima grupa

Reprezentantii formatiilor care doresc sa se inscrie la Cupa Firmelor sint asteptati diseara, de la ora 18.00, la Sala Polivalenta pentru a lua parte la sedinta tehnica a acestei competitii. Vor fi verificate tabelele echipelor, vor fi achitate taxele de participare, vor fi alcatuite grupele si stabilit programul meciurilor. Noul an incepe cu o competitie de minifotbal. La Polivalenta spectacolul va fi garantat de echipele de amatori, intarite cu jucatori valorosi, perioada de iarna urmind sa fie fie astfel pigmentata cu partide care se anunta disputate si interesante. Cele 16 formatii care s-au inscris la Cupa Firmelor sint: Garden, Modlemn, Contliv, National Golesti, GS Mobile, Premium Brand, Pro Omega, Valserv, Arsenal Focsani, Times Dumitresti, Deep Serv, Jan Coleta, Vinexport, Vointa Odobesti, Hunters si Viitorul Homocea. Vor fi doua grupe de cite patru echipe, se vor califica primele patru clasate si se va juca in sistem play "" off, incrucisat locul 1 cu locul 4 si locul 2 cu locul 3, anunta organizatorii, prin vocea vicepresedintelui Asociatiei Judetene de Fotbal (AJF), Jani Oltianu. Echipele participante pot folosi pe tabel si foaia de joc doar doi jucatori divizionari. Jucatorii divizionari sint considerati cei ce au viza de liga a I-a, II-a si a III-a in cursul anului 2010. Formatiile clasate la finalul intrecerii pe primele trei locuri vor primi din partea organizatorilor cupe pentru fiecare echipa si diploma individuala pentru fiecare jucator. Organizatorii intrecerii sint AJF Vrancea si Directia Judeteana pentru Tineret si Sport, iar sponsori sint Deep Serv si Paralela 45. (Ciprian FANARU)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.