Sport

Pascu si Gorcioaia onoreaza scoala vrinceana de rugby

Ciprian Fânaru
31 dec 2010 614 vizualizări
Jucatorii de la LPS Focsani ocupa locurile 3, respectiv 5 in topul Juniorul Anului 2010 intocmit de Federatia Romana de Rugby

Anul 2010 a fost bun pentru rugby-ul din Vrancea, care s-a mentinut in top atit prin rezultatele obtinute de seniori, cit mai ales de cele ale juniorilor. Evolutiile la inaltime si performantele obtinute nu puteau fi trecute cu vederea de cei care conduc destinele sportului cu balonul oval. Medaliile nationale de bronz cistigate impreuna cu echipa U19 a LPS Focsani si medaliile de bronz cucerite la Campionatul European U19 din Belgia au facut ca cei doi focsaneni sa intre pe onoranta lista intocmita de Federatie. Iubitorii de rugby au putut vota pe site-ul www.frr.ro cel mai bun jucator in anul 2010. Cei zece jucatori nominalizati au primit puncte in functie de pozitia ocupata dupa votul fanilor. Membrii Asociatiei Internationalilor de Rugby au alcatuit un clasament in care, de asemenea, jucatorii au fost punctati. Clasamentul final a fost realizat pe baza numarului total de puncte primite de fiecare jucator. Votarea de catre cititori s-a incheiat pe 28 decembrie, ierarhia finala fiind facuta publica ieri. Vasilica Pascu este al treilea cel mai bun juniori din Romania, iar colegul sau de la LPS Focsani Marian Gorcioaia s-a clasat pe locul al saselea. La seniori, prima pozitie a clasamentului a fost impartita de Marius Tincu si Daniel Carpo, care au obtinut cite 18 puncte. Pe locul doi s-a situat colegul lui Tincu de la Perpignan, Ovidiu Tonita. Valentin Ursache si Danut Dumbrava sint la egalitate pe locul trei. La sectiunea "antrenorul anului 2010", tehnicianul echipei campioane, Eugen Apjok a obtinut punctaj maxim si si-a adjudecat trofeul. Arbitrul anului 2010 este Vlad Iordachescu. Toti cei nominalizati vor primi diplome si trofee personalizate din partea FRR pentru performantele lor. (Ciprian FANARU)

Junior Sondaj FRR.ro Puncte Sondaj Air Puncte Total

Tudorel Bratu Locul 1 6 Locul 1 6 12

Gabriel Conache Locul 2 5 Locul 3 4 9

Ionut Niacsu Locul 3 4 locul 2 5 9

Vasilica Pascu Locul 4 3 Locul 5 2 5

Marian Gorcioaia Locul 5 2 Locul 6 1 3

Marius Munteanu Locul 6 1 Locul 4 3 4


Clasament final Juniorul anului 2010

1 . Tudorel Bratu (Pantelimon/Dinamo)

2 . Gabriel Conache (LPS Suceava/Timisoara)

2 . Ionut Niacsu (Siromex Baia Mare)

3 . Vasilica Pascu (LPS Focsani)

4 . Marius Munteanu (CSS Birlad)

5 . Marian Gorcioaia (LPS Focsani)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.