Sport

Baschetbalistii U14 incep faza a doua a CN pe 8 ianuarie

Ciprian Fânaru
31 dec 2010 548 vizualizări
Echipa de baschet sub 14 ani a CSS - CSM Focsani a aflat cu ce adversari se va confrunta in cadrul celei de-a doua faze a Campionatului National rezervat acestei categorii de virsta

Federatia Romana de Baschet (FRB) i-a plasat pe focsaneni in seria a 6-a a grupei valorice A, alaturi de alte trei echipe: CS Triumph Radauti, CSS Buzau si CS Cuza Sport Braila. Vrincenii vor disputa primul meci pe teren propriu pe data de 8 ianuarie, contra formatiei CSS Buzau. In etapa a doua, pe 15 ianuarie, sportivii din Focsani vor face deplasarea la Braila, pentru confruntarea cu CS Cuza Sport, iar in etapa a treia, pe 22 ianuarie, vor intilni pe teren propriu echipa din Radauti. Etapele 4, 5 si 6, ale returului fazei a doua, sint programate pentru luna februarie. Pina atunci, baschetbalistii de la CSS "" CSM Focsani vor evolua in perioada 28 "" 30 ianuarie la un turneu de calificare. (Ciprian FANARU)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.