Sport

Mircea Dimofte, prima vacanta de student in SUA

Ciprian Fânaru
22 dec 2010 2656 vizualizări
Dymo a inceput cu dreptul cariera sa de sportiv si de student al Universitatii Toledo din statul Ohio u focsaneanul tine steagul sus si la invatatura, incheind primul semestru cu media 9,80 u principalul obiectiv pentru 2011 este cucerirea alaturi de Toledo Rockets Tennis, echipa de tenis a universitatii, titlului Mid - American Conference

Tenismenul Mircea Dimofte a inceput "munca" peste Ocean in urma cu citeva luni, iar progresul este evident. Focsaneanul a participat alaturi de echipa sa la primele competitii si a reusit primele victorii importante. Vrinceanul format la o academie din Italia a continuat aventura in State cu o serie de turnee oficiale. Nici invatatura nu a fost lasata pe plan secund, tenismenul fiind in top si atunci cind vine vorba de note mari obtinute la facultate. "Uriasul" de aproape 2 metri s-a familiarizat si acomodat repede pe tarim american, unde imbina studiile cu tenisul in urmarirea visului de a adeveni profesionist. Dymo savureaza din plin prima vacanta de "student in America". "Incerc sa profit din plin de acest timp liber, relaxindu-ma cu prietenii dar si de bucuriile pe care sfintele sarbatori ni le aduc. Sint foarte bucuros ca am reusit sa termin cu bine primul semestru la universitate in America, atit pe plan academic cit si pe plan sportiv. Pe plan academic munca mi-a fost rasplatita, cu un semestru universitar reusit. Acum citeva zile am incheiat in forta, cu o sesiune de examene aproape perfecta, media finala pe primul semestru fiind 9,80. Pe plan sportiv sint foarte multumit de imbunatatirile pe care am reusit sa le aduc loviturilor mele in aceasta perioada, mare parte datorindu-se antrenorului dar si vointei mele de a evolua", spune sportivul care a facut primii pasi in tenis pe terenurile din Sud. Planurile pentru anul viitor sint de asemenea indraznete, focsaneanul tintind la fel de sus. "In aceasta vacanta voi incerca sa imi incarc bateriile pentru semestrul urmator, deoarece imi doresc ca acesta sa fie la fel de bun ca si primul. Pe plan sportiv echipa are obiective mari, unul dintre ele fiind cucerirea titlului «Mid - American Conference» (MAC). Ca acest obiectiv sa fie posibil si pentru a fi pregatit pentru campionat, care va incepe pe data de 21 ianuarie 2011, dar si pentru turneul final, ma voi pregati si pe perioada vacantei, dar voi relua antrenamentele intensive alaturi de echipa pe 10 ianuarie, odata cu inceperea semestrului universitar. Sper sa contribui cit mai mult la implinirea acestui obiectiv si sa am un sezon cit mai bun. Prin intermediul Ziarului de Vrancea doresc sa transmit tuturor cititorilor si vrincenilor «Sarbatori fericite, un an nou cu bucurii si implinirea tuturor dorintelor!». (Ciprian FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.