Sport

Focsaneanul Dorinel Popa, in atentia Stelei?

Ciprian Fânaru
18 dec 2010 1685 vizualizări
Mijlocasul ilfovenilor ar putea sa faca pasul in aceasta pauza competitionala la o formatie cu pretentii

Inca un fotbalist vrincean care sa imbrace tricoul echipei Steaua Bucuresti? Dupa ce Narcis Raducan a jucat cu succes pentru trupa ros - albastra, alaturi de care a participat si in Liga Campionilor, un produs fotbalistic al judetului nostru a intrat in vizorul celei mai titrate grupari din Romania. Evolutiile constant bune reusite pentru Victoria Branesti, dar si virsta l-au facut pe fostul jucator al Buzaului Dorinel Popa atractiv pentru granzii campionatului, iar mijlocasul ilfovenilor ar putea sa faca pasul in aceasta pauza competitionala la o formatie cu pretentii. Dupa ce in toamna Gigi Becali i-a sters lui Dumitru Bucsaru o datorie de circa patru milioane de euro pentru a lua nume consacrate ca Bilasco, Ricardo ori Brandan, acum stelistii par hotariti sa aleaga alta varianta. Presa centrala anunta iminentele achizitii ale lui Gabriel Matei, 21 de ani, de la Pandurii, si Dorinel Popa, 22 de ani, Victoria Braneºti, nume care nu sint sonore, dar pe care MM Stoica si conducerea din Ghencea sint gata sa parieze. Printre jucatorii de perspectiva s-ar numara si Pintilii, Pandurii, jucator care a mai fost la Steaua. "Planul lui MM e acelasi ca si cel al lui Piturca, unul inteligent, sa aducem jucatori tineri, dar cu calitati si cu potential si care sa creasca aici, iar peste un an-doi sa devina oameni de baza", a enuntat Becali noua viziune a clubului, care are sperante palide la cistigarea campionatului. "Sint bucuros ca sint oameni de fotbal care monitorizeaza jucatori de la noi. Eu cred ca Dorinel Popa va creste, fiindca va prinde a doua pregatire de iarna cu mine. El a avut unele carente de mentalitate, fiindca nu a jucat prea mult, inainte de turul asta cu Victoria Branesti. Eu cred ca poate face fata la Steaua. Daca va ajunge la Steaua, motivatia lui va fi mai mare si va face mai multe lucruri bune. Dorinel Popa e bun in centru, fiindca driblează bine, paseaza bine si e decisiv la fazele fixe", a explicat Ilie Stan la sportro. (Ciprian FANARU)


CV - Dorinel Popa

- a implinit luna trecuta 22 de ani

- evolueaza ca mijlocas central ofensiv la Victoria Branesti

- a debutat in Liga 1 in martie 2008, cind evolua pentru Buzau, in meciul Unirea Urziceni - Gloria 2-0

- in actualul sezon a jucat toate meciurile pentru Branesti din campionat

- a reusit sa marcheze doua goluri si sa ofere nu mai putin de 4 pase de gol

Pret: 250.000 de euro


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.