Sport

Voleibalistele nu isi fac griji pentru calificarea mai departe

Ciprian Fânaru
15 dec 2010 540 vizualizări
Infringerea de la Galati, din Sala Siderurgistul , nu a insemnat o mare piatra atirnata de gitul gruparii focsanene. Mai ales ca meciul contra studentelor a fost echilibrat, primele doua seturi ca sa fim exacti.

Cind pierzi doua seturi la 23 nu inseamna ca nu ai valoare, elevele Elenei Berdila avind probabil de partea lor entuziasmul tineretii si plusul de vointa de multe ori hotaritor. Partida a avut un deznodamint care poate fi privit ca o revansa, dupa ce galatencele cedasera in Polivalenta din Focsani in urma cu citeva saptamini. Distanta dintre liderul seriei si CSM Focsani este data si de modificarea sistemului de punctaj. Incepind cu acest campionat, se dau trei puncte pentru joc cistigat cu 3 "" 0 sau 3 "" 1, doua puncte pentru joc cistigat cu 3 "" 2, un punct pentru joc pierdut cu 3 "" 2 si 0 puncte pentru joc pierdut cu 1 "" 3 sau 0 "" 3. Tot Federatiei Romane de volei trebuie sa ii "multumim" si pentru brambureala compunerii seriilor si pentru faptul ca focsanencele joaca "din an in Paste", aceasta si din cauza retragerii formatiei din Buzau. Urmatorul joc oficial al fetelor pregatite de Mihaela Taskiran este programat pentru februarie 2011, in deplasare la Tirgoviste. (Ciprian FANARU)


Clasamentul seriei NE din A2:

T C C* P P*

1 . CSU Galati 5 4 0 1 0 13p

2 . CSM Focsani 5 1 2 0 2 7p

3 . CSM Tirgoviste 4 0 0 1 3 1p

Legenda:

C - Jocuri cistigate cu 3 "" 0 si 3 "" 1

C* - Jocuri cistigate cu 3 "" 2

P - Jocuri pierdute cu 2 "" 3

P* - Jocuri pierdute cu 1 "" 3 si 0 "" 3



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.