Sport

De 10 ori pe podium la Festivalul Judo-ului Romanesc

Ciprian Fânaru
14 dec 2010 757 vizualizări
Judoka vrinceni s-au remarcat weekend-ul trecut la cel mai important eveniment al sfirsitului de an, Festivalul Judo-ului Romanesc, gazduit de Bucuresti.

Aproximativ o mie de sportivi, unii veniti din Bulgaria, s-au luptat simbata si duminica intr-un adevarat maraton de judo la U17, U15 si U13, luptele incheindu-se la ora 21.00. Dupa ce Albert Florea, sportiv legitimat la CS Unirea Focsani si elev la Liceul Sportiv, s-a aflat printre protagonistii primei zile a competitiei, cind a cucerit medalia de aur la cadeti, categoria ^90 kg, ziua a doua a adus multe medalii pentru vrinceni. Astfel, la U17 pe primul loc au reusit sa se claseze Alin Anghel (81 kg) si Oana Burla (57 kg). Colegii de la categoria de virsta U15 nu s-au lasat mai prejos si au izbutit sa urce pe podium. Andreea Rotariu a cucerit argintul la categoria 63 kg, in timp ce bronz pentru clasarea pe cea de-a treia treapta a podiumului au obtinut Monica Ioanas (48 kg) si Florin Marin (55 kg). La U13, Daniela Zghera s-a clasat a doua la 36 kg, la fel ca Dorin Drimba la 50 kg si Cristi Bostanica la 46 kg. Tot la U13, George Hantu, pregatit la CS Unirea de antrenorul Adrian Moldoveanu, a fost cel mai bun la categoria 50 kg, unde a cistigat finala. Judoka de la LPS Focsani medaliati sint pregatiti de antrenorii Stanica Grosu, Marinel Palade, Dumitru Zisu si Iulian Surla, iar cei de la Unirea de Silviu Rentea si Adrian Moldoveanu. Pentru sportivii vrinceni competitiile se succed si in finalul anului. Acestia vor participa la finalul acestei saptamini la un concurs rezervat categoriilor U11 si U13, care va avea loc la Baile Tusnad. (Ciprian FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.