Sport

Ghita a pierdut din primul meci

Ziarul de Vrancea
13 dec 2010 419 vizualizări
Romanul Daniel Ghita a fost invins, simbata, de turcul Göhkan Saki in sferturile finalei K1 World Grand Prix, de la Tokyo. Ghita a fost invins de Saki in extraround, dupa trei reprize in care cei trei arbitri i-au considerat pe roman si pe turc la egalitate.

"In opinia mea si in sufletul meu chiar simt ca am cistigat meciul asta, imi pare rau ca decizia arbitrilor nu a fost pentru mine. Si Peter Aerts a venit la mine si mi-a zis ca primele doua reprize au fost ale mele, a treia a fost egala, atunci meciul si decizia trebuiau sa fie pentru mine. In sufletul meu eu plec cu capul sus si zic ca mi-am facut treaba bine, dar imi pare rau ca nu am dus steagul Romaniei mai sus, pe podiumul mondial", a afirmat Ghita, dupa meci. "Pentru mine a fost foarte important meciul cu Ghita. Le-a dat KO «fratilor» mei Zimmerman si Haritonov. A fost important sa cistig meciul cu el. Din pacate, mi-am rupt mina in a doua runda, dupa ce m-a lovit cu tibia. Nu am vrut sa mai intru in al doilea meci, dar tot staful m-a indemnat sa o fac", a spus Saki. In finala, olandezul Alistair Overeem l-a invins pe compatriotul sau, Peter Aerts.

Infringerea stejarilor

Echipa de rugby Stejarii Bucuresti a fost invinsa, simbata, pe stadionul "Arcul de Triumf" din Capitala, cu scorul de 20-29 (14-19), de formatia franceza Stade Français, in etapa a treia a grupei a IV-a Cupei Challenge, sezonul 2010-2011. Punctele echipei romane au fost reusite de Burcea - un eseu, Lemnaru - un eseu, Dumbrava - doua transformari si Calafeteanu - doua lovituri de pedeapsa. In primele doua meciuri din grupa, Stejarii Bucuresti a inregistrat o infringere, scor 9-23 cu Leeds Carnegie, si o victorie, scor 20-19 cu Crociati Rugby Parma. Echipa Stejarii Bucuresti are programat urmatorul meci la 16 decembrie (ora 21.45), in deplasare, cu formatia franceza.


Prelungire de contract


Presedintele gruparii Gloria Bistrita, Jean Padureanu, a declarat ca, dupa ce rezilierea contractului cu atacantul Bruno Moraes s-a facut de comun acord, jucatorul a primit o noua oferta din partea clubului. "Se pare ca s-a inteles gresit aceasta situatie. Rezilierea contractului cu jucatorul s-a facut pe cale amiabila, apoi Bruno Moraes a primit din partea clubului o noua oferta. Daca doreste, jucatorul poate continua la Gloria pina la sfirsitul acestei editii de campionat, in aceleasi conditii contractuale ca in precedentul angajament, cu optiune de prelungire din partea clubului la sfirsitul sezonului. Decizia ii apartine lui Bruno Moraes, este suficient timp, reunirea lotului fiind in 9 ianuarie 2011", a spus Padureanu pe site-ul oficial al clubului Gloria. Bruno Moraes, fratele golgeterului echipei Gloria, Junior Moraes, a jucat 12 meciuri in acest sezon de Liga I si doua in Cupa Romaniei, competitie in care a marcat un gol.


Hagi cade din lac in put


Formatia Galatasaray, antrenata de Gheorghe Hagi, a fost invinsa, simbata, pe teren propriu, cu scorul de 0-2 de echipa Gençlerbirligi, intr-un meci din etapa a XVI-a a campionatului Turciei. Golurile au fost inscrise de Hursut Meriç (\'1) si Orhan Sam (\'26). Dupa 16 etape, Galatasaray ocupa locul IX in clasamentul campionatului turc, cu sase victorii, doua rezultate de egalitate si opt infringeri Suporterii echipei Galatasaray au plecat de la stadionul Ali Sami Yen cu mai multe scaune rupte din tribune, pe care le-au lasat in semn de protest in piata Taksim, din centrul orasului Istanbul, informeaza cotidianul Takvim.


Polonia - Bosnia 2-2


Reprezentativa Bosniei-Hertegovina, adversara Romaniei in grupa D de calificare la Euro-2012, a terminat la egalitate, scor 2-2, partida amicala disputata, vineri seara, in Antalya, cu nationala Poloniei. Lesii au condus cu 1-0 si 2-1 prin reusitele lui Brozek (\'7, \'52), iar bosniacii au egalat prin Subasic (\'23) si Misimovic (\'55 - penalty). Echipa bosniaca a evoluat in urmatoarea formula: Sehic - Maletic, Kerla, Subasic, Barisic - Ivankovic, Dzamkic, Puric, Misinovic, Visca - Dzafic. Au mai evoluat: Avdukic (portar), Vasilic, Zahirovic, Adilovic, Torlak si Raspudic.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.