Sport

Sportivii de la Viper Gym, karatisti cu acte-n regula

Ciprian Fânaru
11 dec 2010 2111 vizualizări
Clubul Sportiv Viper Gym Focsani a organizat la finalul saptaminii trecute un stagiu de club coordonat de sensei Traian Dumbravean (CS Tiger Budo Tg. Mures), - 3 Dan karate kyokushin, urmat de o examinare de grad (de centura) in urma careia toti sportivii antrenati de senpai Bogdan Vilcu au promovat.

Stilul de karate kyokushin este prezent in Romania de mai bine de un sfert de veac, iar de citiva ani si Focsaniul se regaseste pe harta acestuia. Kyokushin karate este un stil full contact de lupta, ceea ce inseamna ca practicarea sa si competitia se bazeaza pe lupta reala, trebuind sa iti lovesti adversarul fara manusi sau fara echipament de protectie. Kyokushin-ul a fost si este in continua transformare, fiind de asemenea un sistem de autoaparare folositor si complet. Este foarte bun pentru conditie fizica, determinare, spirit, echilibru, viteza, forta, putere si autocontrol. Karate Kyokushin poate fi practicat de oricine, la orice nivel, indiferent de sex, marime sau virsta. (Ciprian FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.