Sport

Elisei Co, esec neasteptat in fata Danemarcei

Ciprian Fânaru
11 dec 2010 555 vizualizări
Dupa opt ani de infringeri una dupa alta, nationala Danemarcei si-a luat revansa joi seara, cind a invins cu scorul de 25 - 22 reprezentativa Romaniei in cadrul Campionatului European.

Gazdele, impinse de la spate de un public numeros transformat din interes in galerie balcanica necivilizata, au condus in startul partidei, dar au intrat in dezavantaj la pauza, 14 "" 15. Greselile, pasele la adversar, lipsa de concentrare si peste toate seceta in ofensiva a facut ca danezele sa se impuna la final. Nu poate fi trecuta cu vederea nici prestatia celor doua arbitre frantuzoaice, care in unele momente au parut ca uita ce inseamna sa dictezi lovitura de la sapte metri sau eliminare. Cu sase atacuri irosite consecutiv in repriza a doua si cu numai sapte goluri marcate in repriza secunda, nationala Romaniei nu putea spera la mai mult in meciul contra formatiei scandinave. Doar Cristina Neagu a tinut steagul sus, dar numai cu mingi "la bataie" pentru pivotul Ionela Stanca nu se poate cistiga un meci. Rarele au fost momentele in care ne-am folosit de valoroasele extreme de care dispunem. Cea de pe partea stinga, vrinceanca Vali Elisei Ardean, a inscris un singur gol, la fel ca in partida de debut contra Spaniei. In garnitura tricolorelor a aparut si centrul Ada Moldovan, dar focsaneanca nu a izbutit sa inscrie in putinul timp avut la dispozitie. Pentru a se califica in grupele principale, Romania trebuie obligatoriu sa invinga diseara Serbia. (Ciprian FANARU)


Rezultate Grupa A:


Danemarca-Romania 25 "" 22

Spania "" Serbia 26 "" 23


Clasament

1 . Danemarca 2 2 0 0 50-44 6 4

2 . Romania 2 1 0 1 52-51 1 2

3 . Spania 2 1 0 1 52-53 -1 2

4 Serbia 2 0 0 1 43-51 -8 0

Simbata: Romania "" Serbia (19.45, TVR 2); Danemarca "" Spania (21.45)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.