Sport

Simbata debuteaza Cupa Prosport - Deep Serv la minifotbal

Ciprian Fânaru
10 dec 2010 701 vizualizări
Dupa ce în urma cu o luna Scoala de Fotbal Prosport Focsani a organizat prima editie a Cupei Prosport - Promenada Mall , reprezentantii clubului focsanean au pregatit o noua surpriza iubitorilor de minifotbal

La finalul acestei saptamini, in zilele de 11 si 12 decembrie, la Sala Polivalenta din Focsani va avea loc prima editie a Cupei "Prosport "" Deep Serv Focsani". Cluburi cu nume din fotbalul romanesc au confirmat prezenta la aceasta competitie. Sportul StudenÃesc Bucuresti, Otelul Galati, FC Braila, Ceahlaul Piatra Neamt, Steaua Dunarii, Atletic Braila, Gloria "" Soimii Buzau, Prosport Focsani si CSS Tirgoviste sint doar o parte dintre echipele care se vor lupta pentru marele trofeu pus in joc. Turneul se va desfasura la nivelul grupei 2000. Echipele au fost repartizate in doua grupe a cite cinci echipe, meciurile urmind sa se desfasoare in sistem turneu. Cistigatoarele celor doua serii vor juca finala competitiei, iar ocupantele locurilor doi se vor intilni in finala mica. Jocurile vor avea doua reprize a cite 15 minute fiecare, iar regulamentul este acelasi ca pentru "Memorialul Gheorghe Ola". Toate echipele sint obligate sa se prezinte la turneu cu un tabel semnat de presedintele clubului in care sa fie trecuta identitatea fiecarui copil. în acest tabel trebuie trecuta si viza medicala, dar si numarul de pe tricoul copiilor, lista urmind sa fie folosita la fiecare meci si va inlocui foaia de joc. Partidele incep simbata, 11 decembrie, programul fiind urmatorul: ora 9.00 Sportul Tirgoviste, 9.40 A. Braila "" Otelul, 10.20 Prosport FC Braila, 11.00 Soimii "" Sportul II, 11.40 Ceahlaul "" A. Braila, 12.20 Otelul "" Tirgoviste, 13.00 FCM Tirgoviste "" Soimii Buzau, 13.40 Sportul II "" FC Braila, 14.20 Otelul "" Sportul, 15.00 CSS Tirgoviste "" Ceahlaul, 15.40 Sportul II "" Prosport si 16.20 FC Braila "" FCM Tirgoviste. (Ciprian FANARU)

Grupa I

1. Ceahlaul Piatra Neamt

2. Sportul Studentesc I

3. Atletic Braila

4. Otelul Galati

5. CSS Tirgoviste


Grupa II

1. FCM-CSS Tirgoviste

2. Prosport Focsani

3. Soimii Buzau

4. Sportul Studentesc II

5. FC Braila





În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.