Sport

Pancenii vor puncte in gara de Suceava

Ciprian Fânaru
3 dec 2010 470 vizualizări
Rapid Suceava - FC Panciu, azi, de la ora 13.00, in ultima etapa a turului Ligii a treia

Gruparea "dintre vii" isi ia adio de la anul competitional 2010 cu un meci in deplasare, la Suceava. Pancenii intilnesc pe stadionul "Areni" din localitate singura formatie suceveana ramasa in fotbalul profesionist, aflata insa in suferinta. Cel putin un punct in Bucovina ar insemna pentru elevii lui Raul Cioran si Danut Bolocan un final fericit de an, un final care sa salveze un tur de campionat foarte slab. Ros - albii au capatat incredere si au aratat destul fotbal in derby-ul cistigat in fata Focsaniului runda precedenta, in timp ce gazdele au cedat cu 1 "" 3 pe terenul celor de la FCM Onesti. Cea mai recenta intilnire dintre cele doua echipe a avut loc in primavara, in returul campionatului trecut, cind FC Panciu s-a impus cu 1 "" 0 pe teren propriu in fata ceferistilor. Trendul ascendent ar trebui continuat cu un rezultat bun contra feroviarilor suceveni, iar dupa toate probabilitatile, pauza din intersezon va insemna o remaniere a lotului pentru vrincenii care sezonul trecut se luptau pentru promovare. Antrenorul gazdelor, Ion Buzoianu, nu se va putea baza pe serviciile a patru jucatori, Plamada si Negru fiind suspendati din cauza eliminarii din etapa trecuta, Jalba - suspendat dupa cartonasul rosu incasat la echipa a II-a, plus Pantea, care este suspendat pentru cumul de cartonase galbene. Meciul va fi arbitrat de o brigada din Iasi care il are la centru pe Valentin Lungu. Acesta va fi ajutat la cele doua margini de Stefan Tudorache si Petronela Anitoaei, iar observatori din partea FRF au fost desemnati bacauanii Costica Manasa si Nicolae Alexa. FC Panciu ar putea incepe partida in urmatoarea formula: Lazar "" Stanciu, Bozean, R. Stan, Cl. Mihai "" Balaban, Bira, Dutu, Marin - Sascau, Liutec. (Ciprian FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.